Raamdecoland heeft de perfecte rolgordijnen voor Maastricht en omstreken!

Bent u woonachtig in Maastricht en omstreken en bent u op zoek naar rolgordijnen voor de inrichting van uw woning? Raamdecoland heeft een uitgebreid assortiment aan rolgordijnen om uw woninginrichting te voorzien van de uitstraling die u voor ogen hebt. Van natuurlijke bamboe rolgordijnen tot de speelse duo rolgordijnen en de functionele buitenrolgordijnen; wij kunnen u altijd in uw behoefte voorzien. Bekijk hieronder onze rolgordijnen of lees verder voor meer informatie.

Voordelen

Onze rolgordijnen zijn eenvoudig en snel te monteren. Daarnaast bestaat ons assortiment aan rolgordijnen uit zowel standaard maten als specifiek op maat gemaakte rolgordijnen in diverse uitvoeringen en veel verschillende kleuren. Zo hebben wij voor elke situatie de beste oplossingen. Ook heeft u bij ons 2 jaar garantie op alle vormen van raamdecoratie én bezorgen wij deze gratis bij u thuis, ongeacht u of nou woonachtig bent in Maastricht of ergens anders in het land.

  • Eenvoudig en snel te monteren
  • Specifiek op maat gemaakte rolgordijnen
  • In verschillende uitvoeringen en kleuren beschikbaar
  • Zeer goede kwaliteit
  • 2 jaar garantie
  • Geen verzendkosten
  • In de meeste gevallen is montage zonder schroeven of boren mogelijk

Maatvoering

Met onze rolgordijnen kunnen wij u altijd voorzien van de juiste maat. Zo zijn onze standaard producten gemakkelijk in te korten, waardoor u ze altijd passend kunt maken. Ziet u dit zelf niet zitten en wilt u graag verzekerd zijn van de juiste maat rolgordijn voor uw raam, dan vindt u in onze op maat gemaakte rolgordijnen de perfecte oplossing. Voer u maat door en wij zorgen ervoor dat u uw gewenste maat rolgordijn thuisbezorgd krijgt.

Montage

Voor onze rolgordijnen zijn er vaak meerdere montagemogelijkheden. Zo zijn onze standaard maten rolgordijnen altijd te monteren d.m.v. schroefmontage; dit kan zowel een plafond- als een wandmontage zijn. Onze (duo) rolgordijnen daarentegen zijn ook te monteren zonder schroeven; dit gebeurt met behulp van een klemdrager of het KlemFix-systeem. Voor uitgebreidere informatie over de montagemogelijkheden van onze rolgordijnen verwijzen wij u naar het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Levering

Wanneer u uw bestelling eenmaal hebt gedaan, dan wilt u deze het liefst ook zo snel mogelijk in huis hebben. Om dit te kunnen bewerkstelligen hanteren wij de volgende levertijden: 1 tot 5 werkdagen voor standaard producten en 8 tot 15 werkdagen voor op maat gemaakte producten, ongeacht of u nou in Maastricht of ergens in het noorden of zuiden van het land woont. Ook over de verzendkosten hoeft u zich geen zorgen te maken; deze nemen wij volledig voor onze rekening.

Contact opnemen?

Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van de benodigde antwoorden.

Contact