Raamdecoratie bij u op kantoor

Wanneer u een nieuw kantoorpand betrekt wilt u het graag naar eigen smaak inrichten. De vloerbedekking wordt gelegd, de muren in de juiste kleur gesausd, maar hoe zit het met de raamdecoratie? Daar is exact waar wij u kunnen helpen. Alle soorten raamdecoratie op maat of standaard tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Of het nu gaat om 3 rolgordijnen of 500 houten jaloezieën, wij behandelen ieder zoals u uw klanten ook zou behandelen. En geen order is te groot voor ons. Met een enorm magazijn met altijd meer dan 5000 producten op voorraad kunnen wij snel en voordelig uw nieuwe kantoor, of bedrijfspand voorzien van raamdecoratie!

Voor onze zakelijke klant bieden wij de mogelijkheid aan om een op maat gemaakte offerte te ontvangen, u kunt als zakelijk klant ook op rekening betalen (tegen een scherp zakelijk tarief). Het is natuurlijk ook “gewoon” mogelijk uw raamdecoratie zelf via de webwinkel te bestellen.

Neem gerust contact met ons op via ons contact formulier, een medewerker van de binnendienst neemt dan binnen 48 uur contact met u op om geheel vrijblijvend uw wensen door te spreken en een passende offerte te maken.