Meten

Wanneer u raamdecoratie op maat wilt bestellen, wilt u natuurlijk zeker weten dat u de juiste maten bestelt! Daarom is het belangrijk om uw ramen goed op te meten voordat u nieuwe gordijnen of jaloezieën aanschaft. Lees daarom eens onze meetinstructies voor de verschillende raambekleding. Hierin leggen we u stap voor stap uit hoe u uw ramen op moet meten. En als u alsnog vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Gordijn in de dag gemonteerd

Montage in de dag
‘Montage in de dag’ betekent dat u uw nieuwe raamdecoratie niet vóór maar ín het kozijn of tússen de muren monteert. Bij deze montagemethode is er dus geen sprake van overlapping. De voordelen hiervan zijn dat uw raamdecoratie beter isoleert en dat het op een mooiere manier aansluit op uw muren en/of kozijnen.

Gordijn op de dag gemonteerd

Montage op de dag
‘Montage op de dag’ betekent dat u uw nieuwe raamdecoratie tegen de deur, op de muur of voor het kozijn monteert. Hierbij is er dus sprake van een overlapping, die ervoor zorgt dat uw ramen groter kunnen lijken. Ook is deze montagemethode perfect voor het verbergen van verouderde of lelijke muren en/of kozijnen.