De mooiste bamboe rolgordijnen in Arnhem en omgeving

De bamboe rolgordijnen van Raamdecoland zijn de perfecte vorm van raamdecoratie om uw woning te voorzien van een natuurlijke uitstraling. Deze prachtige duurzaam geproduceerde rolgordijnen brengen tevens een tijdloze, authentieke sfeer met zich mee. Dus wilt u uw woninginterieur in (omgeving) Arnhem voorzien van deze sfeer en tegelijkertijd milieubewust bezig zijn? Neem dan een kijkje in ons assortiment of lees verder op deze pagina voor meer informatie.

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn goudbruin

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn bamboe

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn natuur

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn donkerbruin

Vanaf € 19,99

Natuurlijke uitstraling

Bent u woonachtig in een drukke stad als Arnhem en wilt u graag de natuur in huis halen? Bekijk dan eens ons assortiment aan bamboe rolgordijnen. Deze prachtige rolgordijnen voorzien uw huis van een natuurlijke uitstraling. Zo woont u misschien midden in de stad, maar geeft uw interieurdesign u toch een natuurrijk gevoel. Daarnaast voorzien de duurzame bamboe rolgordijnen u ook van de benodigde privacy. Maar hoe gaat die duurzame productie van de bamboe rolgordijnen nou eigenlijk precies in zijn werk?

Duurzame productie

Voor elke bamboescheut die gekapt wordt voor productie van de bamboe rolgordijnen, worden er weer twee terug geplant. Doordat onze bamboe uit volwassen scheuten gesneden wordt, krijgen wij platte i.p.v. ronde lamellen. Hierdoor sluiten de lamellen beter op elkaar aan, wat resulteert in een verhoging van de privacy. Daarnaast zorgt de dikkere bamboe voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur en geeft het de mogelijkheid tot het produceren van grotere maten lamellen. Kortom, veel factoren die bijdragen aan een duurzame productie.

“Voor elke bamboescheut die gekapt wordt, worden er twee terug geplant”

duurzaam gekapt bamboe

Montage

Er zijn twee montagemogelijkheden voor de bamboe rolgordijnen. Zo kunt u er voor kiezen om dit te doen met of zonder schroeven en boren. Wanneer u ervoor kiest om dit met schroeven en boren te doen, dan dient u de bijgeleverde schroefhaken in het houten kozijn of in een wand te draaien. Vervolgens kunt u hier de ogen die aan het bovenprofiel van de rolgordijnen zitten aan hangen. Voor meer informatie aangaande de montage van bamboe rolgordijnen verwijzen wij u graag naar het tabblad ‘Montage’ van de desbetreffende producten.

Snelle bezorging en gratis levering

Wanneer u uw bestelling hebt geplaatst, wilt u uw producten het liefst ook zo snel mogelijk in huis hebben. Om dit te realiseren hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Daarnaast is de levering volledig gratis, ongeacht of u nou in Arnhem of elders in het land woont. Ook heeft u bij ons 2 jaar garantie op al onze bamboe rolgordijnen.

Meer informatie

Zou u graag wat meer informatie willen ontvangen over onze bamboe rolgordijnen of onze diensten? Neem in dat geval gerust contact met ons op en wij voorzien u van alle informatie die u nodig hebt.

Contact