Raamdecoland heeft de perfecte rolgordijnen voor Tilburg en omstreken!

Bent u woonachtig in Tilburg en omstreken en bent u op zoek naar rolgordijnen voor de inrichting van uw woning? Raamdecoland heeft een uitgebreid assortiment aan rolgordijnen om uw woninginrichting te voorzien van de uitstraling die u voor ogen hebt. Van natuurlijke bamboe rolgordijnen tot de speelse duo rolgordijnen en de functionele buitenrolgordijnen; wij kunnen u altijd in uw behoefte voorzien. Bekijk hieronder onze rolgordijnen of lees verder voor meer informatie.

Voordelen

Onze rolgordijnen brengen veel voordelen met zich mee. Zo zijn ze eenvoudig en snel te monteren en zijn ze beschikbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarnaast leveren wij ook perfect op maat gemaakte rolgordijnen, waardoor wij ieder raam van de geschikte maat raamdecoratie kunnen voorzien. Door ons uitgebreide assortiment en onze op maat gemaakte rolgordijnen hebben wij voor iedere situatie de juiste oplossing. Naast dat alles bieden wij u een garantie van 2 jaar op al onze rolgordijnen én worden zij gratis bij u thuisbezorgd, ongeacht of u nou in Tilburg woont of in het noorden van Nederland.

  • Eenvoudige en snelle montage
  • In verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar
  • Zeer goede kwaliteit
  • 2 jaar garantie
  • Geen verzendkosten
  • In de meeste gevallen is montage zonder schroeven of boren mogelijk

Zowel standaard maten als op maat gemaakte rolgordijnen

Standaard maten

Ons assortiment aan standaard maten rolgordijnen bestaat uit diverse soorten, verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen en kleuren. Daarnaast zijn ze gemakkelijk in te korten, waardoor u ze zelf altijd passend kunt maken.

Op maat gemaakt

Staat de juiste maat rolgordijnen er niet tussen en ziet u het zelf niet zitten om deze zelf passend te maken? Dan hebben wij hier de perfecte oplossing voor. Met onze op maat gemaakte rolgordijnen hebben wij voor ieder raam het perfecte rolgordijn. Ook onze op maat gemaakte rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren, waardoor wij u altijd kunnen voorzien in uw behoefte. Voer de gewenste maten in en wij zorgen ervoor dat uw rolgordijnen tot op de millimeter nauwkeurig passend zijn voor uw raam.

Monteren

Het monteren van de rolgordijnen is vrij eenvoudig. In de meeste gevallen is er de optie om te kiezen voor een montage met of zonder schroeven en boren. Welke montagemogelijkheden er zijn en hoe deze precies in zijn werking gaan staat verder beschreven onder het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Levering

Wij voorzien u graag zo snel mogelijk van uw producten. Om dit te kunnen realiseren hanteren wij de volgende levertijden: 1 tot 5 dagen voor de standaard producten en 8 tot 15 dagen voor onze op maat gemaakte rolgordijnen, ongeacht of u nou woonachtig bent in Tilburg of elders in het land. Daarnaast nemen wij alle verzendkosten voor onze rekening, zodat u zich daarover ook geen zorgen hoeft te maken.

Contact opnemen?

Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van de benodigde antwoorden.

Contact