Raamdecoland, dé rolgordijnenspecialist van Rotterdam en omstreken

Heeft uw woning in (omgeving) Rotterdam een opknapbeurt nodig en bent u daarvoor op zoek naar rolgordijnen? Misschien wilt u uw interieur wel voorzien van een nieuw design. Raamdecoland is dé raamdecoratiespecialist die u hierbij kan helpen. Zo kunnen wij uw woninginterieur voorzien van elke sfeer die u wilt. Van natuurlijke bamboe rolgordijnen tot de speelse duo rolgordijnen en de functionele buitenrolgordijnen; Raamdecoland heeft het allemaal! Bekijk hieronder ons assortiment aan rolgordijnen of lees verder voor informatie.

Voordelen

Onze rolgordijnen zijn eenvoudig en snel te monteren. Daarnaast bestaat ons assortiment aan rolgordijnen uit zowel standaard maten als specifiek op maat gemaakte rolgordijnen in diverse uitvoeringen en veel verschillende kleuren. Zo hebben wij voor elke situatie de beste oplossingen. Ook heeft u bij ons 2 jaar garantie op alle vormen van raamdecoratie én bezorgen wij deze gratis bij u thuis, ongeacht u of nou woonachtig bent in Rotterdam of ergens anders in het land.

  • Eenvoudig en snel te monteren
  • Specifiek op maat gemaakte rolgordijnen
  • In verschillende uitvoeringen en kleuren beschikbaar
  • Zeer goede kwaliteit
  • 2 jaar garantie
  • Geen verzendkosten
  • In de meeste gevallen is montage zonder schroeven of boren mogelijk

Zowel standaard maten als op maat gemaakte rolgordijnen

Standaard maten

Ons assortiment aan standaard maten rolgordijnen bestaat uit diverse soorten, verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen en kleuren. Daarnaast zijn ze gemakkelijk in te korten, waardoor u ze zelf altijd passend kunt maken.

Op maat gemaakt

Staat de juiste maat rolgordijnen er niet tussen en ziet u het zelf niet zitten om deze zelf passend te maken? Dan hebben wij hier de perfecte oplossing voor. Met onze op maat gemaakte rolgordijnen hebben wij voor ieder raam het perfecte rolgordijn. Ook onze op maat gemaakte rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren, waardoor wij u altijd kunnen voorzien in uw behoefte. Voer de gewenste maten in en wij zorgen ervoor dat uw rolgordijnen tot op de millimeter nauwkeurig passend zijn voor uw raam.

Monteren

Het monteren van de rolgordijnen is vrij eenvoudig. In de meeste gevallen is er de optie om te kiezen voor een montage met of zonder schroeven en boren. Welke montagemogelijkheden er zijn en hoe deze precies in zijn werking gaan staat verder beschreven onder het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Levering

Wanneer u uw bestelling eenmaal hebt gedaan, dan wilt u deze het liefst ook zo snel mogelijk in huis hebben. Om dit te kunnen bewerkstelligen hanteren wij de volgende levertijden: 1 tot 5 werkdagen voor standaard producten en 8 tot 15 werkdagen voor op maat gemaakte producten, ongeacht of u nou in Rotterdam of ergens in het noorden of zuiden van het land woont. Ook over de verzendkosten hoeft u zich geen zorgen te maken; deze nemen wij volledig voor onze rekening.

Vragen?

Heeft u vragen aangaande onze rolgordijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen en voorzien u waar nodig van de juiste adviezen.

Contact