Raamdecoland levert de perfecte rolgordijnen voor iedereen in Leiden en omstreken

Zijn uw rolgordijnen toe aan vervanging of kan uw prachtige woning in Leiden wel een nieuw design gebruiken? Raamdecoland kan u hierbij helpen. Met een uitgebreid assortiment aan zowel standaard als op maat gemaakte rolgordijnen hebben wij voor iedere vraag de perfecte oplossing. Of u nou op zoek bent naar bamboe rolgordijnen voor een natuurlijke sfeer of duo rolgordijnen voor een meer speelsere uitstraling van uw woning; Raamdecoland heeft het allemaal. Hieronder ziet u enkele producten van onze uitgebreide collectie aan rolgordijnen. Wilt u graag meer informatie aangaande onze rolgordijnen, scrol dan verder naar beneden.

Voordelen

Onze rolgordijnen zijn eenvoudig en snel te monteren. Daarnaast bestaat ons assortiment aan rolgordijnen uit zowel standaard maten als specifiek op maat gemaakte rolgordijnen in diverse uitvoeringen en veel verschillende kleuren. Zo hebben wij voor elke situatie de beste oplossingen. Ook heeft u bij ons 2 jaar garantie op alle vormen van raamdecoratie én bezorgen wij deze gratis bij u thuis, ongeacht u of nou woonachtig bent in Leiden of ergens anders in het land.

  • Eenvoudig en snel te monteren
  • Specifiek op maat gemaakte rolgordijnen
  • In verschillende uitvoeringen en kleuren beschikbaar
  • Zeer goede kwaliteit
  • 2 jaar garantie
  • Geen verzendkosten
  • In de meeste gevallen is montage zonder schroeven of boren mogelijk

Maatvoering

Met onze rolgordijnen kunnen wij u altijd voorzien van de juiste maat. Zo zijn onze standaard producten gemakkelijk in te korten, waardoor u ze altijd passend kunt maken. Ziet u dit zelf niet zitten en wilt u graag verzekerd zijn van de juiste maat rolgordijn voor uw raam, dan vindt u in onze op maat gemaakte rolgordijnen de perfecte oplossing. Voer u maat door en wij zorgen ervoor dat u uw gewenste maat rolgordijn thuisbezorgd krijgt.

Monteren

Het monteren van de rolgordijnen is vrij eenvoudig. In de meeste gevallen is er de optie om te kiezen voor een montage met of zonder schroeven en boren. Welke montagemogelijkheden er zijn en hoe deze precies in zijn werking gaan staat verder beschreven onder het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Levering

Wij voorzien u graag zo snel mogelijk van uw producten. Om dit te kunnen realiseren hanteren wij de volgende levertijden: 1 tot 5 dagen voor de standaard producten en 8 tot 15 dagen voor onze op maat gemaakte rolgordijnen, ongeacht of u nou woonachtig bent in Leiden of elders in het land. Daarnaast nemen wij alle verzendkosten voor onze rekening, zodat u zich daarover ook geen zorgen hoeft te maken.

Meer informatie?

Zou u graag meer informatie willen ontvangen over onze rolgordijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie.

Contact