Raamdecoland, dé rolgordijnenspecialist van Leeuwarden en omstreken

Heeft uw woning in (omgeving) Leeuwarden een opknapbeurt nodig en bent u daarvoor op zoek naar rolgordijnen? Misschien wilt u uw interieur wel voorzien van een nieuw design. Raamdecoland is dé raamdecoratiespecialist die u hierbij kan helpen. Zo kunnen wij uw woninginterieur voorzien van elke sfeer die u wilt. Van natuurlijke bamboe rolgordijnen tot de speelse duo rolgordijnen en de functionele buitenrolgordijnen; Raamdecoland heeft het allemaal! Bekijk hieronder ons assortiment aan rolgordijnen of lees verder voor informatie.

Voordelen

Onze rolgordijnen brengen veel voordelen met zich mee. Zo zijn ze eenvoudig en snel te monteren en zijn ze beschikbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarnaast leveren wij ook perfect op maat gemaakte rolgordijnen, waardoor wij ieder raam van de geschikte maat raamdecoratie kunnen voorzien. Door ons uitgebreide assortiment en onze op maat gemaakte rolgordijnen hebben wij voor iedere situatie de juiste oplossing. Naast dat alles bieden wij u een garantie van 2 jaar op al onze rolgordijnen én worden zij gratis bij u thuisbezorgd, ongeacht of u nou in Leeuwarden woont of in het noorden van Nederland.

  • Eenvoudige en snelle montage
  • In verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar
  • Zeer goede kwaliteit
  • 2 jaar garantie
  • Geen verzendkosten
  • In de meeste gevallen is montage zonder schroeven of boren mogelijk

Perfect op maat gemaakte rolgordijnen

Standaard maten

Ons assortiment aan standaard maten rolgordijnen bestaat uit diverse soorten, verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen en kleuren. Daarnaast zijn ze gemakkelijk in te korten, waardoor u ze zelf altijd passend kunt maken.

Op maat gemaakt

Staat de juiste maat rolgordijnen er niet tussen en ziet u het zelf niet zitten om deze zelf passend te maken? Dan hebben wij hier de perfecte oplossing voor. Met onze op maat gemaakte rolgordijnen hebben wij voor ieder raam het perfecte rolgordijn. Ook onze op maat gemaakte rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren, waardoor wij u altijd kunnen voorzien in uw behoefte. Voer de gewenste maten in en wij zorgen ervoor dat uw rolgordijnen tot op de millimeter nauwkeurig passend zijn voor uw raam.

Montage

Voor onze rolgordijnen zijn er vaak meerdere montagemogelijkheden. Zo zijn onze standaard maten rolgordijnen altijd te monteren d.m.v. schroefmontage; dit kan zowel een plafond- als een wandmontage zijn. Onze (duo) rolgordijnen daarentegen zijn ook te monteren zonder schroeven; dit gebeurt met behulp van een klemdrager of het KlemFix-systeem. Voor uitgebreidere informatie over de montagemogelijkheden van onze rolgordijnen verwijzen wij u naar het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Levering

Wanneer u uw bestelling eenmaal hebt gedaan, dan wilt u deze het liefst ook zo snel mogelijk in huis hebben. Om dit te kunnen bewerkstelligen hanteren wij de volgende levertijden: 1 tot 5 werkdagen voor standaard producten en 8 tot 15 werkdagen voor op maat gemaakte producten, ongeacht of u nou in Leeuwarden of ergens in het noorden of zuiden van het land woont. Ook over de verzendkosten hoeft u zich geen zorgen te maken; deze nemen wij volledig voor onze rekening.

Vragen?

Heeft u vragen aangaande onze rolgordijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen en voorzien u waar nodig van de juiste adviezen.

Contact