Raamdecoratie op maat

U bent op zoek naar een bepaald soort raambekleding, echter is deze niet in de standaard maat verkrijgbaar. Wanneer dat het geval is, bent u bij Raamdecoland aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende vormen van raamdecoratie die voor u precies op maat gemaakt kunnen worden. U hoeft bij het desbetreffende product alleen de gewenste maten door te geven en wij zorgen ervoor dat u raambekleding krijgt die perfect passend is.

Onze collectie onderscheidt zich van andere aanbieders doordat het een grote diversiteit aan raamdecoratie in trendy kleuren bevat, en dat tegen de scherpste prijzen. Daarnaast bent u bij altijd verzekerd van producten met een hoge kwaliteit.

Alle soorten raamdecoratie op maat

Beoordelingen

Ik ben heel tevreden! Zou komende week op maandag geleverd worden; was er echter al op vrijdag in dezelfde week. Werkt prima. Snelle levering, goed product…

Jan / Webwinkelkeur

Mooi product, degelijke bamboe gordijnen, heel blij mee. Snelle levering, keurig verpakt.

L. Smit / Webwinkelkeur

Goede en duidelijke website, snelle respons op vraag per mail en mooie producten die snel worden geleverd. Ook telefonisch contact was goed. Klantvriendelijk!

Judith / Webwinkelkeur

Onze op maat producten

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Onze lichtdoorlatende rolgordijnen kunnen voor u op maat gemaakt worden. Geef de breedte- en hoogtematen door en wij werken de gordijnen perfect af in de door u gewenste maten. Zo vindt u dus altijd de perfecte oplossing voor uw raam. Met onze prachtige lichtdoorlatende rolgordijnen breken het binnenkomende licht op een sfeervolle wijze en bieden u daarnaast de benodigde privacy.

Bekijk collectie!
Verduisterende rolgordijnen

Wilt u op een stijlvolle manier een ruimte goed verduisteren en tegelijkertijd op een stijlvolle manier privacy creëren, dan zijn onze verduisterende rolgordijnen dé oplossing waar u naar op zoek bent. Geef de gewenste maten door en wij leveren u perfect maatwerk af voor uw ramen.

Bekijk collectie!
Duo rolgordijnen

De duo rolgordijnen van Raamdecoland zijn voorzien van afwisselende stofbanen die een prachtig effect brengen. Dit effect wordt nog versterkt door het feit dat het rolgordijn dubbel hangt, waardoor de stofbanen achter elkaar langslopen. Op deze manier wordt er een sfeervol effect gecreëerd. Ook onze duo rolgordijnen kunnen voor u op maat gemaakt worden. Geef uw gewenste maten door en wij leveren u prachtig maatwerk.

Bekijk collectie!
Aluminium jaloezieën

Ons maatwerk aan aluminium jaloezieën bestaat uit twee varianten: 25mm en 50mm jaloezieën. Met beide varianten regelt u op eenvoudige wijze de hoeveelheid lichtinval en inkijk in uw huis. Ook bij deze vorm van raamdecoratie hoeft u zich geen zorgen te maken dat wij uw maat niet hebben. Wij maken deze namelijk precies voor u op maat. Met de lange levensduur daarbij opgeteld, is de aluminium jaloezie een zeer geschikte vorm van raamdecoratie.

Bekijk collectie!
Houten jaloezieën

Houdt u van een natuurlijke en tevens stijlvolle, klassieke sfeer in huis? Bekijk dan eens onze klassieke en moderne houten jaloezieën. Deze prachtige maatwerk producten zijn gemaakt van echt hout, waardoor ze authentiek aan blijven voelen. Geef de gewenste maten door en wij werken de houten jaloezieën perfect voor u af in de gewenste maten.

Bekijk collectie!
Plissé gordijnen

Wilt u uw woning voorzien van een mooi staaltje maatwerk? Bekijk dan onze prachtige plissé gordijnen. Deze zijn verkrijgbaar in zowel enkele als dubbele stof. Daarbij heeft u ook nog de keuze tussen de lichtdoorlatende variant en de verduisterende variant. Om de maat hoeft u zich geen zorgen te maken! Geef de gewenste maat door en wij zorgen ervoor dat u uw raamdecoratie perfect op maat geleverd krijgt.

Bekijk collectie!

Altijd een oplossing voor uw raam

Voor iedere woonwens heeft Raamdecoland de perfecte oplossing met raamdecoratie op maat. Of u nou extra lange lichtdoorlatende rolgordijnen wilt voor de zomermaanden of plissé gordijnen die de gehele breedte van uw raam bedekken. Bij ons is het allemaal mogelijk. Met ons brede aanbod aan raamdecoratie, zult u altijd slagen.

Staaltjes aanvragen

Bent u geïnteresseerd geraakt in een van onze prachtige maatproducten, maar bent u er nog niet over uit welke kleur er het beste bij uw interieur past? Maakt u zich geen zorgen! Bij ons kunt u gratis staaltjes aanvragen. Hierdoor kunt u in alle rust bekijken of de kleur goed bij uw interieur past en of de stoffen naar wens zijn. U kunt vervolgens in alle rust een weloverwogen keuze maken. De staaltjes zijn eenvoudig aan te vragen via ons aanvraagformulier.