De beste kant-en-klaar gordijnen vindt u bij Raamdecoland!

Bent u van plan uw huis opnieuw in te richten en bent u daarbij op zoek naar de juiste raamdecoratie? Met de kant-en-klaar gordijnen van Raamdecoland heeft u een mooie en makkelijke oplossing die perfect aansluit op uw wensen en op uw smaak. Deze voordelige gordijnen bieden tevens een sfeervolle uitkomst voor uw woning. Onze kant-en-klaar gordijnen zijn direct klaar voor gebruik en eenvoudig op te hangen.

Kant-en-klaar gordijnen

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kant-en-klaar gordijnen. Zo hebben wij bamboe rolgordijnen, duo rolgordijnen en buitenrolgordijnen; effen vouwgordijnen en bamboe vouwgordijnen; jaloezieën en plissé gordijnen. Met ons uitgebreide assortiment hebben wij altijd een vorm van raamdecoratie die voldoet aan uw wensen.

Voordelen

De naam zegt het eigenlijk al; de kant-en-klaar gordijnen zijn direct klaar voor gebruik en u kunt ze zo ophangen. Ons uitgebreide assortiment aan soorten kant-en-klaar gordijnen in verschillende kleuren en maten maakt het mogelijk om iedereen te voorzien van geschikte raamdecoratie voor zijn/haar situatie. Daarnaast bieden wij u een garantie van 2 jaar op al onze raamdecoratie én worden zij gratis bij u thuisbezorgd.

  • Direct klaar voor gebruik
  • Gemakkelijk op te hangen
  • In verschillende soorten verkrijgbaar
  • In diverse kleuren verkrijgbaar
  • Verkrijgbaar in veel maten
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd

Monteren

Het monteren van de kant-en-klaar gordijnen is vrij eenvoudig. In bijna alle gevallen hoeft u slechts de montagestukken vast te schroeven en kunt u hier vervolgens de gordijnen aan ophangen. Vaak zijn er verschillende montagemogelijkheden. Wij verwijzen u graag naar het tabblad ‘Montage’ op de productpagina van het desbetreffende product om te zien welke specifieke montagemogelijkheden er zijn.

Levering

Wij voorzien u graag zo snel mogelijk van uw kant-en-klaar gordijnen. Daarom hanteren wij ook een levertijd van slechts 1 tot 5 werkdagen. Zo kunt u snel van uw prachtige gordijnen genieten. Daarnaast nemen wij alle verzendkosten voor onze rekening, waardoor u zich daar ook geen zorgen om hoeft te maken. Ook voorzien wij u van 2 jaar garantie op al onze raamdecoratie.

Vragen?

Heeft u vragen aangaande onze rolgordijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen en voorzien u waar nodig van de juiste adviezen.

Contact