De specialist in kant-en-klaar gordijnen in Arnhem en omgeving

Heeft u kant-en-klaar gordijnen nodig voor uw woning? Raamdecoland is dé specialist op het gebied van kant-en-klaar gordijnen in Arnhem en omgeving. Met een ruim assortiment aan verschillende soorten, kleuren en maten gordijnen hebben wij voor u altijd geschikte raamdecoratie. Met onze kant-en-klaar gordijnen heeft u een mooie, makkelijke en sfeervolle oplossing voor uw interieur. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment en aanvullende informatie over onze kant-en-klaar gordijnen.

Diverse soorten kant-en-klaar gordijnen

Bij Raamdecoland heeft u de keuze uit diverse soorten kant-en-klaar gordijnen. Zo kunt u bij ons terecht voor bamboe rolgordijnen, welke uw interieur voorzien van een prachtig, natuurlijk effect. Geeft u liever de voorkeur aan een wat speelsere uitstraling? In dat geval zijn onze duo rolgordijnen een goede oplossing. Heeft u onze effen vouwgordijnen al bekeken? Met deze vorm van raamdecoratie voorziet u uw interieur van een strak, klassiek design. Kortom, met ons uitgebreide assortiment aan kant-en-klaar gordijnen hebben wij voor ieder wat wils.

Raamdecoratie voor binnen én buiten

Wist u dat u bij Raamdecoland behalve voor kant-en-klaar gordijnen voor binnen, ook voor kant-en-klaar gordijnen voor buiten terecht kunt? Buitenrolgordijnen zijn de perfecte toevoeging aan balkons, veranda’s en terrassen. Deze rolgordijnen zijn namelijk wind- en zonwerend en zien er nog prachtig uit ook!

Voordelen

Onze kant-en-klaar gordijnen bieden vele voordelen. Zo zijn ze verkrijgbaar in verschillende soorten, afmetingen en kleuren, zodat er altijd een kant-en-klaar gordijn is welke aansluit op uw wensen en behoeften. Daarnaast geven wij standaard twee jaar garantie op al onze raamdecoratie en leveren wij al uw raamdecoratie gratis af bij u thuis in Arnhem en omgeving.

  • Direct klaar voor gebruik
  • Gemakkelijk op te hangen
  • In diverse soorten beschikbaar
  • In verschillende kleuren beschikbaar
  • Verkrijgbaar in veel maten
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd

Montagemogelijkheden

De montage van de kant-en-klaar gordijnen verloopt vrij eenvoudig. U schroeft de montagestukken vast om vervolgens de gordijnen eraan te bevestigen. Zo heeft u binnen enkele stappen gemakkelijk uw nieuwe raamdecoratie gemonteerd. Naast deze manier bieden wij u ook de mogelijkheid om te monteren zonder schroeven en boren. Zo voorkomt u schade aan uw kozijnen. Voor meer informatie over de montagemogelijkheden verwijzen wij u graag naar het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Bezorging

Omdat wij u graag zo snel mogelijk voorzien van uw producten, hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen voor onze kant-en-klaar producten. Geeft u na het lezen van dit artikel toch de voorkeur aan onze op maat gemaakte producten? Hiervoor geldt een levertijd van 8 tot 15 werkdagen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle producten gratis bij u geleverd worden, ongeacht of u in Arnhem of elders in het land woont.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie aangaande onze kant-en-klaar gordijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen en kunnen u, waar nodig, altijd van advies voorzien.

Contact