Houten jaloezieën

De houten jaloezieën zijn al jarenlang mateloos populair. Deze prachtige, stijlvolle klassieker geeft uw woning de natuurlijke uitstraling die u altijd al wilde. U bepaalt zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy in uw woning, door simpelweg de stand van de lamellen aan te passen of de jaloezie in zijn geheel omhoog te trekken. Doordat de houten jaloezieën in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar zijn, kunt u altijd beschikken over de jaloezieën die perfect aansluiten op uw wensen. Houdt u van de klassieke stijl, dan zijn de houten jaloezieën klassiek voor u de ideale vorm van raamdecoratie. Wanneer uw interieurdesign modern is, hebben wij ook daarvoor een passende oplossing in de vorm van de houten jaloezieën modern. Kortom, voor iedere woonruimte de perfecte houten jaloezieën.

uitgelicht

Houten jaloezie 50 mm klassiek

Houten jaloezie 50 mm klassiek

Vanaf € 51,-

Houten jaloezie 50 mm modern

Houten jaloezie 50 mm modern

Vanaf € 47,-

Product informatie

Onze houten jaloezieën worden gemaakt uit het beste Abachi hout. De manier waarop de houten jaloezieën tijdens de productie verwerkt zijn, zorgt ervoor dat de originele houtkleuren behouden blijven. Daarnaast voelen de houten lamellen authentiek aan en blijft zelfs de houtnerf goed zichtbaar. De houten jaloezieën zullen uw woning voorzien van een authentieke, chique uitstraling die tevens veel rust en warmte creëert.

Afwerking

De houten jaloezieën worden altijd voorzien van een 35 mm ladderband, passend in de kleur van uw houtsoort. De bovenkant van de jaloezieën bevat een stalen bovenbak van 50 mm breed, waar het mechanisme uit komt. De stalen bovenbak is afgewerkt met een houten koof aan de voorkant of aan de voor- en zijkanten. Hierdoor blijft de jaloezie een rustieke en chique uitstraling hebben. Naast de klassieke houten jaloezieën hebben we ook een moderne, strakke vorm van houten jaloezieën.

Moderne houten jaloezieën

De moderne houten jaloezieën met strak geschuurde en gelakte lamellen, zijn verkrijgbaar in 8 prachtig, moderne kleuren. Zo kunt u gemakkelijk voor uw interieur de perfecte kleur houten jaloezieën vinden. De lamellen worden in effen kleuren gelakt. Hiermee wordt een subtiele, strakke afwerking bewerkstelligd. Ook de moderne houten jaloezieën zijn voorzien van een 35 mm ladderband in de kleur van de lamellen. Samen met de prachtige jaloezieën zorgt die voor een passend geheel.