De mooiste bamboe rolgordijnen in Zoetermeer en omgeving

De bamboe rolgordijnen van Raamdecoland zijn de perfecte vorm van raamdecoratie om uw woning te voorzien van een natuurlijke uitstraling. Deze prachtige duurzaam geproduceerde rolgordijnen brengen tevens een tijdloze, authentieke sfeer met zich mee. Dus wilt u uw woninginterieur in (omgeving) Zoetermeer voorzien van deze sfeer en tegelijkertijd milieubewust bezig zijn? Neem dan een kijkje in ons assortiment of lees verder op deze pagina voor meer informatie.

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn goudbruin

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn bamboe

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn natuur

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn donkerbruin

Vanaf € 19,99

Natuurlijke uitstraling van uw interieur

Wanneer u graag uw interieur voorziet van een natuurlijke sfeer, dan zijn de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland de perfecte oplossing. Niet alleen geeft u uw interieur een natuurlijke uitstraling, u bent tegelijkertijd milieubewust bezig, aangezien de bamboe rolgordijnen duurzaam geproduceerd zijn. Een ander bijkomend voordeel is dat de bamboe rolgordijnen u van de benodigde privacy voorzien. Dat moet toch fijn zijn wanneer u in een drukke stad als Zoetermeer woont. Maar hoe gaat die duurzame productie nou eigenlijk in zijn werk?

Duurzaamheid van bamboe rolgordijnen

Onze bamboe rolgordijnen worden duurzaam geproduceerd. Zo worden er voor elke bamboescheut die gekapt wordt voor de productie van bamboe rolgordijnen er weer twee terug geplant. Daarnaast is onze bamboe dikker, wat zorgt voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur en het geeft de mogelijkheid tot het produceren van grotere maten lamellen. Wanneer u kiest voor de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland, dan kiest u voor een prachtig duurzaam product waarmee u uw woning in (omgeving) Zoetermeer voorziet van een natuurlijke uitstraling.

“Voor elke bamboescheut die gekapt wordt, worden er twee terug geplant”

duurzaam gekapt bamboe

Montage

Er zijn twee montagemogelijkheden voor de bamboe rolgordijnen. Zo kunt u er voor kiezen om dit te doen met of zonder schroeven en boren. Wanneer u ervoor kiest om dit met schroeven en boren te doen, dan dient u de bijgeleverde schroefhaken in het houten kozijn of in een wand te draaien. Vervolgens kunt u hier de ogen die aan het bovenprofiel van de rolgordijnen zitten aan hangen. Voor meer informatie aangaande de montage van bamboe rolgordijnen verwijzen wij u graag naar het tabblad ‘Montage’ van de desbetreffende producten.

Levering

Of u nou in Zoetermeer, in het zuiden of in het noorden van Nederland woont, wij proberen u altijd zo snel mogelijk onze producten te leveren. Om dit te realiseren hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen voor onze bamboe rolgordijnen en doen wij dit volledig gratis. Daarnaast heeft u bij ons 2 jaar garantie op al onze bamboe rolgordijnen. Een betere service vindt u nergens.

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze bamboe rolgordijnen of een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen al uw vraagstukken zo goed mogelijk te behandelen.

Contact