Dé specialist op het gebied van bamboe rolgordijnen in Tilburg en omgeving

Met de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland haalt u de natuur in huis. Deze van bamboescheuten gemaakte rolgordijnen voorzien uw huis in (omgeving) Tilburg van de tijdloze, authentieke sfeer die u altijd al heeft gewild. Daarnaast zijn de bamboe rolgordijnen duurzaam geproduceerd. Wilt u uw woonruimte voorzien van deze prachtige vorm van raamdecoratie en wilt u tegelijkertijd milieubewust bezig zijn? Bekijk dan hieronder ons assortiment of scrol door naar beneden voor meer informatie.

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn goudbruin

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn bamboe

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn natuur

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn donkerbruin

Vanaf € 19,99

Natuurlijke uitstraling van uw interieur

Wanneer u graag uw interieur voorziet van een natuurlijke sfeer, dan zijn de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland de perfecte oplossing. Niet alleen geeft u uw interieur een natuurlijke uitstraling, u bent tegelijkertijd milieubewust bezig, aangezien de bamboe rolgordijnen duurzaam geproduceerd zijn. Een ander bijkomend voordeel is dat de bamboe rolgordijnen u van de benodigde privacy voorzien. Dat moet toch fijn zijn wanneer u in een drukke stad als Tilburg woont. Maar hoe gaat die duurzame productie nou eigenlijk in zijn werk?

Duurzaam geproduceerd

Onze bamboe rolgordijnen worden duurzaam geproduceerd. Maar hoe gaat dit nou in zijn werk? Ten eerste worden er voor elke bamboescheut die gekapt wordt voor de productie van bamboe rolgordijnen weer twee terug geplant. Daarnaast zorgt onze dikkere bamboe voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur en geeft het de mogelijkheid tot het produceren van grotere maten. Kortom, kiest u voor de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland, dan kiest u voor een prachtig duurzaam geproduceerd product.

“Voor elke bamboescheut die gekapt wordt, worden er twee terug geplant”

duurzaam gekapt bamboe

Montage

De bamboe rolgordijnen worden geleverd met schroefhaken die in een houten kozijn of in een wand gedraaid moeten worden. Vervolgens kunt u de ogen die aan het bovenprofiel van de gordijnen zitten hier aan hangen. U kunt ook kiezen voor een montage zonder schroeven of boren, namelijk met de QuickFit bamboe klemdragers. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar het tabblad ‘QuickFit’.

Levering

Of u nou in Tilburg, in het zuiden of in het noorden van Nederland woont, wij proberen u altijd zo snel mogelijk onze producten te leveren. Om dit te realiseren hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen voor onze bamboe rolgordijnen en doen wij dit volledig gratis. Daarnaast heeft u bij ons 2 jaar garantie op al onze bamboe rolgordijnen. Een betere service vindt u nergens.

Contact

Heeft u nog vragen aangaande onze bamboe rolgordijnen of een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Contact