De beste bamboe rolgordijnen van Rotterdam en omstreken

Bent u woonachtig in (omgeving) Rotterdam en bent u op zoek naar bamboe rolgordijnen voor uw woninginterieur? In dat geval bent u bij Raamdecoland op het juiste adres. Onze prachtige bamboe rolgordijnen voorzien uw interieur van een tijdloze, authentieke sfeer. Daarnaast zijn onze bamboe rolgordijnen duurzaam geproduceerd, waardoor u ook nog eens milieubewust bezig bent wanneer u een van onze producten aanschaft. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment aan bamboe rolgordijnen of scrol verder naar beneden voor meer informatie.

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn goudbruin

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn bamboe

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn natuur

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn donkerbruin

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen voor een natuurlijke sfeer

Met onze duurzaam geproduceerde bamboe rolgordijnen voorziet u uw woninginterieur van een natuurlijke uitstraling. Daarnaast bieden de bamboe rolgordijnen u de benodigde privacy. Woont u in een drukke stad als Rotterdam en wilt u de natuur in huis halen en genieten van uw privacy? Dan zijn de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland de perfecte oplossing voor u.

Duurzaam geproduceerd

Onze bamboe rolgordijnen worden duurzaam geproduceerd. Maar hoe gaat dit nou in zijn werk? Ten eerste worden er voor elke bamboescheut die gekapt wordt voor de productie van bamboe rolgordijnen weer twee terug geplant. Daarnaast zorgt onze dikkere bamboe voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur en geeft het de mogelijkheid tot het produceren van grotere maten. Kortom, kiest u voor de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland, dan kiest u voor een prachtig duurzaam geproduceerd product.

“Voor elke bamboescheut die gekapt wordt, worden er twee terug geplant”

duurzaam gekapt bamboe

Montage

De bamboe rolgordijnen worden geleverd met schroefhaken die in een houten kozijn of in een wand gedraaid moeten worden. Vervolgens kunt u de ogen die aan het bovenprofiel van de gordijnen zitten hier aan hangen. U kunt ook kiezen voor een montage zonder schroeven of boren, namelijk met de QuickFit bamboe klemdragers. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar het tabblad ‘QuickFit’.

Snelle bezorging en gratis levering

Wanneer u uw bestelling hebt geplaatst, wilt u uw producten het liefst ook zo snel mogelijk in huis hebben. Om dit te realiseren hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Daarnaast is de levering volledig gratis, ongeacht of u nou in Rotterdam of elders in het land woont. Ook heeft u bij ons 2 jaar garantie op al onze bamboe rolgordijnen.

Meer informatie?

Zou u graag wat meer informatie willen ontvangen over onze bamboe rolgordijnen of onze diensten? Neem in dat geval gerust contact met ons op en wij voorzien u van alle informatie die u nodig hebt.

Contact