De beste bamboe rolgordijnen van Nijmegen en omstreken

Bent u woonachtig in (omgeving) Nijmegen en bent u op zoek naar bamboe rolgordijnen voor uw woninginterieur? In dat geval bent u bij Raamdecoland op het juiste adres. Onze prachtige bamboe rolgordijnen voorzien uw interieur van een tijdloze, authentieke sfeer. Daarnaast zijn onze bamboe rolgordijnen duurzaam geproduceerd, waardoor u ook nog eens milieubewust bezig bent wanneer u een van onze producten aanschaft. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment aan bamboe rolgordijnen of scrol verder naar beneden voor meer informatie.

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn goudbruin

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn bamboe

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn natuur

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn donkerbruin

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen voor een natuurlijke sfeer

Met onze duurzaam geproduceerde bamboe rolgordijnen voorziet u uw woninginterieur van een natuurlijke uitstraling. Daarnaast bieden de bamboe rolgordijnen u de benodigde privacy. Woont u in een drukke stad als Nijmegen en wilt u de natuur in huis halen en genieten van uw privacy? Dan zijn de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland de perfecte oplossing voor u.

Duurzame productie

Voor elke bamboescheut die gekapt wordt voor productie van de bamboe rolgordijnen, worden er weer twee terug geplant. Doordat onze bamboe uit volwassen scheuten gesneden wordt, krijgen wij platte i.p.v. ronde lamellen. Hierdoor sluiten de lamellen beter op elkaar aan, wat resulteert in een verhoging van de privacy. Daarnaast zorgt de dikkere bamboe voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur en geeft het de mogelijkheid tot het produceren van grotere maten lamellen. Kortom, veel factoren die bijdragen aan een duurzame productie.

“Voor elke bamboescheut die gekapt wordt, worden er twee terug geplant”

duurzaam gekapt bamboe

Montage

Er zijn twee montagemogelijkheden voor de bamboe rolgordijnen. Zo kunt u er voor kiezen om dit te doen met of zonder schroeven en boren. Wanneer u ervoor kiest om dit met schroeven en boren te doen, dan dient u de bijgeleverde schroefhaken in het houten kozijn of in een wand te draaien. Vervolgens kunt u hier de ogen die aan het bovenprofiel van de rolgordijnen zitten aan hangen. Voor meer informatie aangaande de montage van bamboe rolgordijnen verwijzen wij u graag naar het tabblad ‘Montage’ van de desbetreffende producten.

Levering

Of u nou in Nijmegen, in het zuiden of in het noorden van Nederland woont, wij proberen u altijd zo snel mogelijk onze producten te leveren. Om dit te realiseren hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen voor onze bamboe rolgordijnen en doen wij dit volledig gratis. Daarnaast heeft u bij ons 2 jaar garantie op al onze bamboe rolgordijnen. Een betere service vindt u nergens.

Contact

Heeft u nog vragen aangaande onze bamboe rolgordijnen of een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Contact