De mooiste bamboe rolgordijnen in Leiden en omgeving

De bamboe rolgordijnen van Raamdecoland zijn de perfecte vorm van raamdecoratie om uw woning te voorzien van een natuurlijke uitstraling. Deze prachtige duurzaam geproduceerde rolgordijnen brengen tevens een tijdloze, authentieke sfeer met zich mee. Dus wilt u uw woninginterieur in (omgeving) Leiden voorzien van deze sfeer en tegelijkertijd milieubewust bezig zijn? Neem dan een kijkje in ons assortiment of lees verder op deze pagina voor meer informatie.

Bekijk wenslijst
Uitverkocht

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn goudbruin

Vanaf € 19,99
Uitverkocht

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn bamboe

Vanaf € 19,99
Uitverkocht

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn natuur

Vanaf € 19,99
Uitverkocht

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn donkerbruin

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen voor een natuurlijke sfeer

Met onze duurzaam geproduceerde bamboe rolgordijnen voorziet u uw woninginterieur van een natuurlijke uitstraling. Daarnaast bieden de bamboe rolgordijnen u de benodigde privacy. Woont u in een drukke stad als Leiden en wilt u de natuur in huis halen en genieten van uw privacy? Dan zijn de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland de perfecte oplossing voor u.

Duurzaamheid van bamboe rolgordijnen

Onze bamboe rolgordijnen worden duurzaam geproduceerd. Zo worden er voor elke bamboescheut die gekapt wordt voor de productie van bamboe rolgordijnen er weer twee terug geplant. Daarnaast is onze bamboe dikker, wat zorgt voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur en het geeft de mogelijkheid tot het produceren van grotere maten lamellen. Wanneer u kiest voor de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland, dan kiest u voor een prachtig duurzaam product waarmee u uw woning in (omgeving) Leiden voorziet van een natuurlijke uitstraling.

“Voor elke bamboescheut die gekapt wordt, worden er twee terug geplant”

duurzaam gekapt bamboe

Montage

De bamboe rolgordijnen worden geleverd met schroefhaken die in een houten kozijn of in een wand gedraaid moeten worden. Vervolgens kunt u de ogen die aan het bovenprofiel van de gordijnen zitten hier aan hangen. U kunt ook kiezen voor een montage zonder schroeven of boren, namelijk met de QuickFit bamboe klemdragers. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar het tabblad ‘QuickFit’.

Levering

Of u nou in Leiden, in het zuiden of in het noorden van Nederland woont, wij proberen u altijd zo snel mogelijk onze producten te leveren. Om dit te realiseren hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen voor onze bamboe rolgordijnen en doen wij dit volledig gratis. Daarnaast heeft u bij ons 2 jaar garantie op al onze bamboe rolgordijnen. Een betere service vindt u nergens.

Meer informatie

Zou u graag wat meer informatie willen ontvangen over onze bamboe rolgordijnen of onze diensten? Neem in dat geval gerust contact met ons op en wij voorzien u van alle informatie die u nodig hebt.

Contact