De beste bamboe rolgordijnen van Almere en omstreken

Bent u woonachtig in (omgeving) Almere en bent u op zoek naar bamboe rolgordijnen voor uw woninginterieur? In dat geval bent u bij Raamdecoland op het juiste adres. Onze prachtige bamboe rolgordijnen voorzien uw interieur van een tijdloze, authentieke sfeer. Daarnaast zijn onze bamboe rolgordijnen duurzaam geproduceerd, waardoor u ook nog eens milieubewust bezig bent wanneer u een van onze producten aanschaft. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment aan bamboe rolgordijnen of scrol verder naar beneden voor meer informatie.

Uitverkocht

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn goudbruin

Vanaf € 19,99
Uitverkocht

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn bamboe

Vanaf € 19,99
Uitverkocht

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn natuur

Vanaf € 19,99
Uitverkocht

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn donkerbruin

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen voor een natuurlijke sfeer

Met onze duurzaam geproduceerde bamboe rolgordijnen voorziet u uw woninginterieur van een natuurlijke uitstraling. Daarnaast bieden de bamboe rolgordijnen u de benodigde privacy. Woont u in een drukke stad als Almere en wilt u de natuur in huis halen en genieten van uw privacy? Dan zijn de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland de perfecte oplossing voor u.

Duurzaam geproduceerd

Onze bamboe rolgordijnen worden duurzaam geproduceerd. Maar hoe gaat dit nou in zijn werk? Ten eerste worden er voor elke bamboescheut die gekapt wordt voor de productie van bamboe rolgordijnen weer twee terug geplant. Daarnaast zorgt onze dikkere bamboe voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur en geeft het de mogelijkheid tot het produceren van grotere maten. Kortom, kiest u voor de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland, dan kiest u voor een prachtig duurzaam geproduceerd product.

“Voor elke bamboescheut die gekapt wordt, worden er twee terug geplant”

duurzaam gekapt bamboe

Montage

Er zijn twee montagemogelijkheden voor de bamboe rolgordijnen. Zo kunt u er voor kiezen om dit te doen met of zonder schroeven en boren. Wanneer u ervoor kiest om dit met schroeven en boren te doen, dan dient u de bijgeleverde schroefhaken in het houten kozijn of in een wand te draaien. Vervolgens kunt u hier de ogen die aan het bovenprofiel van de rolgordijnen zitten aan hangen. Voor meer informatie aangaande de montage van bamboe rolgordijnen verwijzen wij u graag naar het tabblad ‘Montage’ van de desbetreffende producten.

Bezorging

Omdat wij u graag zo snel mogelijk onze producten leveren, hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen op onze bamboe rolgordijnen. Daarnaast nemen wij alle leveringskosten voor onze rekening. Voor zowel de levertijd als de leveringskosten geldt dat deze niet afhankelijk zijn van uw woonplaats. Dus of u nou in Almere of in het noorden of zuiden van het land woont, de levering zal altijd gratis zijn en tussen de 1 tot 5 werkdagen duren. Daarnaast heeft u bij ons 2 jaar garantie op alle bamboe rolgordijnen.

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze bamboe rolgordijnen of een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen al uw vraagstukken zo goed mogelijk te behandelen.

Contact