De beste aluminium jaloezieën van Leeuwarden en omstreken vindt u bij Raamdecoland

Wilt u uw woning of kantoor in (omgeving) Leeuwarden voorzien van een klassieke uitstraling d.m.v. aluminium jaloezieën? Dan kan Raamdecoland u volledig voorzien in uw behoefte. Met prachtige aluminium jaloezieën in zowel standaard maten als op maat gemaakt, beschikbaar in veel verschillende kleuren, hebben wij voor u altijd de geschikte oplossing huis. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem hieronder dan een kijkje of lees verder op de pagina voor meer informatie.

Standaard maten

Jaloezie zilver

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie crème

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie wit

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie zwart

Vanaf € 15,99

Zowel standaard als op maat gemaakte aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn ideaal voor elke ruimte in uw huis. Of u deze nodig heeft voor uw woonkamer, badkamer, keuken of kantoor, in elke ruimte zullen de aluminium jaloezieën een rustige sfeer creëren en u beschermen tegen invallend zonlicht en inkijk. Ideaal wanneer u in een drukke stad als Leeuwarden woont. Ons assortiment bestaat uit zowel standaard als op maat gemaakte aluminium jaloezieën, waardoor wij voor elk raam een passende maat hebben. Daarnaast zijn onze aluminium jaloezieën in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat wij u altijd kunnen voorzien in uw behoefte.

Voordelen

Naast dat onze hoog kwaliteit aluminium jaloezieën iedere ruimte van een moderne look voorzien, brengen zij nog veel meer voordelen met zich mee.

  • Eenvoudige montage
  • Monteren zonder schroeven of boren mogelijk!
  • Verkrijgbaar in 23 kleuren
  • Perfect op maat geleverd (tot wel 2400 mm breedte)!
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Trekt niet krom door de warmte
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd

Montage

De montage van de aluminium jaloezieën is over het algemeen vrij eenvoudig. U hebt de keuze uit verschillende montagemogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit het monteren van de jaloezieën met of zonder schroeven en boren. Hoe de montage precies in zijn werk gaat staat vermeld onder het tabblad ‘Montage’ bij het desbetreffende product.

Snelle levering zonder kosten

Wanneer u eenmaal uw bestelling heeft geplaatst, wilt u deze vaak ook zo snel mogelijk in huis hebben. Om dat te realiseren hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen op onze standaard maat producten en 8 tot 15 werkdagen op onze op maat gemaakte producten. Daarnaast rekenen wij geen kosten voor de levering en heeft u 2 jaar garantie op al onze aluminium jaloezieën. Dus ongeacht of u in Leeuwarden of ergens anders in het land woont, wij nemen altijd de bezorgkosten voor onze rekening.

Contact

Heeft u nog vragen aangaande onze aluminium jaloezieën of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u van alle benodigde informatie.

Contact