De beste aluminium jaloezieën van Den Haag en omstreken

Zoekt u vervanging voor de huidige raamdecoratie van uw woning of kantoor in (omgeving) Den Haag en bent u daarvoor op zoek naar aluminium jaloezieën? Raamdecoland heeft aluminium jaloezieën waarmee alle ruimtes perfect voorzien kunnen worden van een rustige, moderne uitstraling. Met een breed assortiment aan zowel standaard maten als op maat gemaakte aluminium jaloezieën, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, hebben wij voor u altijd de geschikte oplossing. Bekijk hieronder ons assortiment of scrol verder naar beneden voor meer informatie.

Standaard maten

Jaloezie zilver

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie crème

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie wit

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie zwart

Vanaf € 15,99

Ons assortiment

Welke kleur en maat aluminium jaloezieën u ook voor ogen hebt, wij kunnen aan uw wensen voldoen. Door ons brede assortiment hebben wij voor ieder interieur de perfect bijpassende aluminium jaloezieën. Onze hoog kwaliteit jaloezieën beschermen u perfect tegen binnenvallend licht en inkijk. Dit kan vrij handig zijn voor uw privacy, wanneer u in een drukke stad als Den Haag woont.

Voordelen

Wanneer u kiest voor aluminium jaloezieën dan heeft u niet alleen dé klassieker onder de jaloezieën in huis die het interieur van uw woning in Den Haag voorziet van een moderne uitstraling, maar tevens eenvoudig te monteren raamdecoratie die niet krom trekt. Naast deze voordelen brengen de aluminium jaloezieën nog veel meer voordelen met zich mee.

  • Eenvoudige montage
  • Monteren zonder schroeven of boren mogelijk!
  • Verkrijgbaar in 23 kleuren
  • Perfect op maat geleverd (tot wel 2400 mm breedte)!
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Trekt niet krom door de warmte
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd

Montagemogelijkheden

Voor het monteren van de aluminium jaloezieën geldt dat hier verschillende mogelijkheden voor zijn. Zo heeft u de keuze om de jaloezieën met of zonder schroeven en boren te monteren. Voor specifieke informatie over de montagemogelijkheden verwijzen wij u graag naar het tabblad ‘Montage’ van het desbetreffende product.

Bezorging

Omdat wij het belangrijk vinden dat u uw producten zo snel mogelijk in huis hebt ongeacht of u in Den Haag woont of elders in het land, hanteren wij de volgende levertijden: 1 tot 5 werkdagen voor onze standaard producten en 8 tot 15 werkdagen voor onze op maat gemaakte producten. De bezorgkosten nemen wij voor onze rekening, dus daar hoeft u zich verder geen zorgen over te maken. Daarnaast heeft u bij ons 2 jaar garantie op alle aluminium jaloezieën.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze pagina of over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Contact