De beste aluminium jaloezieën van Enschede en omstreken

Zoekt u vervanging voor de huidige raamdecoratie van uw woning of kantoor in (omgeving) Enschede en bent u daarvoor op zoek naar aluminium jaloezieën? Raamdecoland heeft aluminium jaloezieën waarmee alle ruimtes perfect voorzien kunnen worden van een rustige, moderne uitstraling. Met een breed assortiment aan zowel standaard maten als op maat gemaakte aluminium jaloezieën, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, hebben wij voor u altijd de geschikte oplossing. Bekijk hieronder ons assortiment of scrol verder naar beneden voor meer informatie.

Standaard maten

Jaloezie zilver

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie crème

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie wit

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie zwart

Vanaf € 15,99

Ons assortiment

Welke kleur en maat aluminium jaloezieën u ook voor ogen hebt, wij kunnen aan uw wensen voldoen. Door ons brede assortiment hebben wij voor ieder interieur de perfect bijpassende aluminium jaloezieën. Onze hoog kwaliteit jaloezieën beschermen u perfect tegen binnenvallend licht en inkijk. Dit kan vrij handig zijn voor uw privacy, wanneer u in een drukke stad als Enschede woont.

Voordelen

Wanneer u kiest voor aluminium jaloezieën dan heeft u niet alleen dé klassieker onder de jaloezieën in huis die het interieur van uw woning in Enschede voorziet van een moderne uitstraling, maar tevens eenvoudig te monteren raamdecoratie die niet krom trekt. Naast deze voordelen brengen de aluminium jaloezieën nog veel meer voordelen met zich mee.

  • Eenvoudige montage
  • Monteren zonder schroeven of boren mogelijk!
  • Verkrijgbaar in 23 kleuren
  • Perfect op maat geleverd (tot wel 2400 mm breedte)!
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Trekt niet krom door de warmte
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd

Monteren

Voor het monteren van de aluminium jaloezieën zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om dit met of zonder schroeven en boren te doen. Het voordeel van het monteren zonder schroeven en boren is dat u hierdoor geen schade maakt aan uw kozijn; dit kan voornamelijk handig zijn wanneer u de aluminium jaloezieën wilt gebruiken op kunststof kozijnen. Welke montagemogelijkheden er allemaal zijn en hoe deze precies in hun werk gaan, leest u onder het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Snelle levering zonder kosten

Wanneer u eenmaal uw bestelling heeft geplaatst, wilt u deze vaak ook zo snel mogelijk in huis hebben. Om dat te realiseren hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen op onze standaard maat producten en 8 tot 15 werkdagen op onze op maat gemaakte producten. Daarnaast rekenen wij geen kosten voor de levering en heeft u 2 jaar garantie op al onze aluminium jaloezieën. Dus ongeacht of u in Enschede of ergens anders in het land woont, wij nemen altijd de bezorgkosten voor onze rekening.

Meer informatie

Zou u graag nog wat meer informatie willen ontvangen aangaande onze aluminium jaloezieën of een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie.

Contact