Raamdecoland, de specialist op het gebied van aluminium jaloezieën van Deventer en omstreken

Aluminium jaloezieën zijn de ideale vorm van raamdecoratie om uw ruimtes af te schermen tegen zon en inkijk. U kunt zelf bepalen in hoeverre u de jaloezieën sluit. Zo kunt u eenvoudig de hoeveelheid binnenkomend licht bepalen. Door de warme zon kunnen jaloezieën warm worden, waardoor ze krom kunnen trekken. Dit is bij onze aluminium jaloezieën echter niet het geval. Bent u op zoek naar aluminium jaloezieën voor uw huis in (omgeving) Deventer? Neem dan een kijkje in ons assortiment of lees verder voor meer informatie.

Standaard maten

Jaloezie zilver

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie crème

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie wit

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie zwart

Vanaf € 15,99

Breed assortiment aan aluminium jaloezieën

Ons assortiment aan aluminium jaloezieën bestaat uit zowel standaard maat als op maat gemaakte aluminium jaloezieën. Zo hebben wij voor elk raam de perfect passende jaloezie, zij het voor uw woning in Deventer of uw kantoor ergens in de omgeving van Deventer. Beide varianten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u altijd een passende kleur vindt voor uw interieur. Onze aluminium jaloezieën zijn de perfecte vorm van raamdecoratie om uw ruimte te beschermen tegen invallend zonlicht en inkijk.

Voordelen

De aluminium jaloezieën brengen veel voordelen met zich mee. Zo zijn ze zeer praktisch in gebruik, eenvoudig te monteren, niet krom te trekken door de warmte en tevens van zeer hoge kwaliteit. Onze aluminium jaloezieën zijn geschikt voor iedere ruimte in uw huis. Kies voor onze aluminium jaloezieën en geniet van de vele voordelen die zij met zich meebrengen.

  • Eenvoudige montage
  • Monteren zonder schroeven of boren mogelijk!
  • Verkrijgbaar in 23 kleuren
  • Perfect op maat geleverd (tot wel 2400 mm breedte)!
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Trekt niet krom door de warmte
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd

Monteren

Voor het monteren van de aluminium jaloezieën zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om dit met of zonder schroeven en boren te doen. Het voordeel van het monteren zonder schroeven en boren is dat u hierdoor geen schade maakt aan uw kozijn; dit kan voornamelijk handig zijn wanneer u de aluminium jaloezieën wilt gebruiken op kunststof kozijnen. Welke montagemogelijkheden er allemaal zijn en hoe deze precies in hun werk gaan, leest u onder het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Levering

Omdat wij onze klanten graag zo snel mogelijk voorzien van hun bestelling, ongeacht of u in Deventer of omstreken woont, hanteren wij voor onze standaard producten een leveringstijd van 1 tot 5 werkdagen en voor onze op maat gemaakte producten 8 tot 15 werkdagen. U hoeft zich daarnaast geen zorgen te maken over de leveringskosten, want die nemen wij volledig op ons. Of u nou in Deventer of elders in het land woont, de levering zal altijd gratis zijn. Naast de gratis verzending heeft u bij ons ook nog eens 2 jaar garantie op al onze aluminium jaloezieën.

Meer informatie

Zou u graag nog wat meer informatie willen ontvangen aangaande onze aluminium jaloezieën of een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie.

Contact