Raamdecoland, de specialist op het gebied van aluminium jaloezieën van Den Bosch en omstreken

Aluminium jaloezieën zijn de ideale vorm van raamdecoratie om uw ruimtes af te schermen tegen zon en inkijk. U kunt zelf bepalen in hoeverre u de jaloezieën sluit. Zo kunt u eenvoudig de hoeveelheid binnenkomend licht bepalen. Door de warme zon kunnen jaloezieën warm worden, waardoor ze krom kunnen trekken. Dit is bij onze aluminium jaloezieën echter niet het geval. Bent u op zoek naar aluminium jaloezieën voor uw huis in (omgeving) Den Bosch? Neem dan een kijkje in ons assortiment of lees verder voor meer informatie.

Standaard maten

Jaloezie zilver

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie crème

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie wit

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie zwart

Vanaf € 15,99

Ons assortiment

Welke kleur en maat aluminium jaloezieën u ook voor ogen hebt, wij kunnen aan uw wensen voldoen. Door ons brede assortiment hebben wij voor ieder interieur de perfect bijpassende aluminium jaloezieën. Onze hoog kwaliteit jaloezieën beschermen u perfect tegen binnenvallend licht en inkijk. Dit kan vrij handig zijn voor uw privacy, wanneer u in een drukke stad als Den Bosch woont.

Voordelen

De aluminium jaloezieën brengen veel voordelen met zich mee. Zo zijn ze zeer praktisch in gebruik, eenvoudig te monteren, niet krom te trekken door de warmte en tevens van zeer hoge kwaliteit. Onze aluminium jaloezieën zijn geschikt voor iedere ruimte in uw huis. Kies voor onze aluminium jaloezieën en geniet van de vele voordelen die zij met zich meebrengen.

  • Eenvoudige montage
  • Monteren zonder schroeven of boren mogelijk!
  • Verkrijgbaar in 23 kleuren
  • Perfect op maat geleverd (tot wel 2400 mm breedte)!
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Trekt niet krom door de warmte
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd

Montagemogelijkheden

Voor het monteren van de aluminium jaloezieën geldt dat hier verschillende mogelijkheden voor zijn. Zo heeft u de keuze om de jaloezieën met of zonder schroeven en boren te monteren. Voor specifieke informatie over de montagemogelijkheden verwijzen wij u graag naar het tabblad ‘Montage’ van het desbetreffende product.

Levering

Omdat wij onze klanten graag zo snel mogelijk voorzien van hun bestelling, ongeacht of u in Den Bosch of omstreken woont, hanteren wij voor onze standaard producten een leveringstijd van 1 tot 5 werkdagen en voor onze op maat gemaakte producten 8 tot 15 werkdagen. U hoeft zich daarnaast geen zorgen te maken over de leveringskosten, want die nemen wij volledig op ons. Of u nou in Den Bosch of elders in het land woont, de levering zal altijd gratis zijn. Naast de gratis verzending heeft u bij ons ook nog eens 2 jaar garantie op al onze aluminium jaloezieën.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze pagina of over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Contact