De beste aluminium jaloezieën van Arnhem en omstreken

Zoekt u vervanging voor de huidige raamdecoratie van uw woning of kantoor in (omgeving) Arnhem en bent u daarvoor op zoek naar aluminium jaloezieën? Raamdecoland heeft aluminium jaloezieën waarmee alle ruimtes perfect voorzien kunnen worden van een rustige, moderne uitstraling. Met een breed assortiment aan zowel standaard maten als op maat gemaakte aluminium jaloezieën, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, hebben wij voor u altijd de geschikte oplossing. Bekijk hieronder ons assortiment of scrol verder naar beneden voor meer informatie.

Standaard maten

Jaloezie zilver

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie crème

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie wit

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie zwart

Vanaf € 15,99

Ons assortiment

Welke kleur en maat aluminium jaloezieën u ook voor ogen hebt, wij kunnen aan uw wensen voldoen. Door ons brede assortiment hebben wij voor ieder interieur de perfect bijpassende aluminium jaloezieën. Onze hoog kwaliteit jaloezieën beschermen u perfect tegen binnenvallend licht en inkijk. Dit kan vrij handig zijn voor uw privacy, wanneer u in een drukke stad als Arnhem woont.

Voordelen

De aluminium jaloezieën brengen veel voordelen met zich mee. Zo zijn ze zeer praktisch in gebruik, eenvoudig te monteren, niet krom te trekken door de warmte en tevens van zeer hoge kwaliteit. Onze aluminium jaloezieën zijn geschikt voor iedere ruimte in uw huis. Kies voor onze aluminium jaloezieën en geniet van de vele voordelen die zij met zich meebrengen.

  • Eenvoudige montage
  • Monteren zonder schroeven of boren mogelijk!
  • Verkrijgbaar in 23 kleuren
  • Perfect op maat geleverd (tot wel 2400 mm breedte)!
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Trekt niet krom door de warmte
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd

Montage

De montage van de aluminium jaloezieën is over het algemeen vrij eenvoudig. U hebt de keuze uit verschillende montagemogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit het monteren van de jaloezieën met of zonder schroeven en boren. Hoe de montage precies in zijn werk gaat staat vermeld onder het tabblad ‘Montage’ bij het desbetreffende product.

Snelle levering zonder kosten

Wanneer u eenmaal uw bestelling heeft geplaatst, wilt u deze vaak ook zo snel mogelijk in huis hebben. Om dat te realiseren hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen op onze standaard maat producten en 8 tot 15 werkdagen op onze op maat gemaakte producten. Daarnaast rekenen wij geen kosten voor de levering en heeft u 2 jaar garantie op al onze aluminium jaloezieën. Dus ongeacht of u in Arnhem of ergens anders in het land woont, wij nemen altijd de bezorgkosten voor onze rekening.

Meer informatie

Zou u graag nog wat meer informatie willen ontvangen aangaande onze aluminium jaloezieën of een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie.

Contact