De beste aluminium jaloezieën van Almere en omstreken vindt u bij Raamdecoland

Wilt u uw woning of kantoor in (omgeving) Almere voorzien van een klassieke uitstraling d.m.v. aluminium jaloezieën? Dan kan Raamdecoland u volledig voorzien in uw behoefte. Met prachtige aluminium jaloezieën in zowel standaard maten als op maat gemaakt, beschikbaar in veel verschillende kleuren, hebben wij voor u altijd de geschikte oplossing huis. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem hieronder dan een kijkje of lees verder op de pagina voor meer informatie.

Standaard maten

Jaloezie zilver

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie crème

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie wit

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie zwart

Vanaf € 15,99

Breed assortiment aan aluminium jaloezieën

Ons assortiment aan aluminium jaloezieën bestaat uit zowel standaard maat als op maat gemaakte aluminium jaloezieën. Zo hebben wij voor elk raam de perfect passende jaloezie, zij het voor uw woning in Almere of uw kantoor ergens in de omgeving van Almere. Beide varianten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u altijd een passende kleur vindt voor uw interieur. Onze aluminium jaloezieën zijn de perfecte vorm van raamdecoratie om uw ruimte te beschermen tegen invallend zonlicht en inkijk.

Voordelen

Naast dat onze hoog kwaliteit aluminium jaloezieën iedere ruimte van een moderne look voorzien, brengen zij nog veel meer voordelen met zich mee.

  • Eenvoudige montage
  • Monteren zonder schroeven of boren mogelijk!
  • Verkrijgbaar in 23 kleuren
  • Perfect op maat geleverd (tot wel 2400 mm breedte)!
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Trekt niet krom door de warmte
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd

Montage

De montage van de aluminium jaloezieën is over het algemeen vrij eenvoudig. U hebt de keuze uit verschillende montagemogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit het monteren van de jaloezieën met of zonder schroeven en boren. Hoe de montage precies in zijn werk gaat staat vermeld onder het tabblad ‘Montage’ bij het desbetreffende product.

Levering

Omdat wij onze klanten graag zo snel mogelijk voorzien van hun bestelling, ongeacht of u in Almere of omstreken woont, hanteren wij voor onze standaard producten een leveringstijd van 1 tot 5 werkdagen en voor onze op maat gemaakte producten 8 tot 15 werkdagen. U hoeft zich daarnaast geen zorgen te maken over de leveringskosten, want die nemen wij volledig op ons. Of u nou in Almere of elders in het land woont, de levering zal altijd gratis zijn. Naast de gratis verzending heeft u bij ons ook nog eens 2 jaar garantie op al onze aluminium jaloezieën.

Contact

Heeft u nog vragen aangaande onze aluminium jaloezieën of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u van alle benodigde informatie.

Contact