Dé kant-en-klaar gordijnen van Leeuwarden en omgeving

Zijn uw gordijnen toe aan vervanging? Misschien wilt u uw woning in (omgeving) Leeuwarden wel voorzien van een nieuw interieurdesign en bent u daarvoor opzoek naar nieuwe gordijnen. De kant-en-klaar gordijnen van Raamdecoland zijn zeer geschikt om uw woning te voorzien van de sfeervolle uitstraling die u voor ogen heeft. Zoals de naam al doet vermoeden zijn onze kant-en-klaar gordijnen direct klaar voor gebruik. Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment aan kant-en-klaar gordijnen? Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment of scrol verder naar beneden voor meer informatie.

Kant-en-klaar gordijnen

Bij Raamdecoland vindt u verschillende soorten kant-en-klaar gordijnen. Zo hebben wij bijvoorbeeld bamboe rolgordijnen in ons assortiment, welke uw ruimte een natuurlijke uitstraling zullen geven. Of wat dacht u van onze duo rolgordijnen? Met onze duo rolgordijnen bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval. Ideaal voor ruimtes die niet compleet verduisterd hoeven te worden. Ook vindt u bij ons effen vouwgordijnen, welke met hun strakke afwerking perfect zijn voor iedereen die houdt van een klassieke uitstraling.

Kant-en-klaar buitenrolgordijnen

Naast de kant-en-klaar gordijnen voor binnen, beschikken wij ook over kant-en-klaar gordijnen voor buiten. Zoekt u zon- en windwerende gordijnen voor uw balkon, terras of veranda in het mooie Leeuwarden en omstreken? In dat geval zijn onze buitenrolgordijnen voor u de perfecte oplossing. Zij bezorgen u een optimaal zitcomfort door invloeden van de zon en/of wind tegen te houden.

Voordelen

Onze kant-en-klaar gordijnen bieden vele voordelen. Zo zijn ze verkrijgbaar in verschillende soorten, afmetingen en kleuren, zodat er altijd een kant-en-klaar gordijn is welke aansluit op uw wensen en behoeften. Daarnaast geven wij standaard twee jaar garantie op al onze raamdecoratie en leveren wij al uw raamdecoratie gratis af bij u thuis in Leeuwarden en omgeving.

  • Direct klaar voor gebruik
  • Gemakkelijk op te hangen
  • In verschillende soorten verkrijgbaar
  • In diverse kleuren verkrijgbaar
  • Verkrijgbaar in veel maten
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd

Montagemogelijkheden

De montage van de kant-en-klaar gordijnen verloopt vrij eenvoudig. U schroeft de montagestukken vast om vervolgens de gordijnen eraan te bevestigen. Zo heeft u binnen enkele stappen gemakkelijk uw nieuwe raamdecoratie gemonteerd. Naast deze manier bieden wij u ook de mogelijkheid om te monteren zonder schroeven en boren. Zo voorkomt u schade aan uw kozijnen. Voor meer informatie over de montagemogelijkheden verwijzen wij u graag naar het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Levering

Bij Raamdecoland snappen wij dat u graag snel uw kant-en-klaar gordijnen in huis heeft. Daarom hebben wij een levertijd van slechts 1 tot 5 werkdagen voor de kant-en-klaar gordijnen, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe raamdecoratie. Ook zorgen wij ervoor dat al uw raamdecoratie gratis wordt geleverd in Leeuwarden en omgeving Behalve onze snelle en gratis levering, bieden wij ook twee jaar garantie aan op al onze raamdecoratie. Zo weet u zeker dat u een kwaliteitsproduct in huis heeft en kunt u nog langer genieten van uw nieuwe raamdecoratie.

Vragen?

Heeft u nog vragen over ons assortiment aan kant-en-klaar gordijnen? Of heeft u een andere vraag over onze service of een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact