Raamdecoland levert de perfecte rolgordijnen voor iedereen in Zoetermeer en omstreken!

Zijn uw rolgordijnen toe aan vervanging of kan uw prachtige woning in Zoetermeer wel een nieuw design gebruiken? Raamdecoland kan u hierbij helpen. Met een uitgebreid assortiment aan zowel standaard als op maat gemaakte rolgordijnen hebben wij voor iedere vraag de perfecte oplossing. Of u nou op zoek bent naar bamboe rolgordijnen voor een natuurlijke sfeer of duo rolgordijnen voor een meer speelsere uitstraling van uw woning; Raamdecoland heeft het allemaal. Hieronder ziet u enkele producten van onze uitgebreide collectie aan rolgordijnen. Wilt u graag meer informatie aangaande onze rolgordijnen, scrol dan verder naar beneden.

Voordelen

Onze rolgordijnen brengen veel voordelen met zich mee. Zo zijn ze eenvoudig en snel te monteren en zijn ze beschikbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarnaast leveren wij ook perfect op maat gemaakte rolgordijnen, waardoor wij ieder raam van de geschikte maat raamdecoratie kunnen voorzien. Door ons uitgebreide assortiment en onze op maat gemaakte rolgordijnen hebben wij voor iedere situatie de juiste oplossing. Naast dat alles bieden wij u een garantie van 2 jaar op al onze rolgordijnen én worden zij gratis bij u thuisbezorgd, ongeacht of u nou in Zoetermeer woont of in het noorden van Nederland.

  • Eenvoudige en snelle montage
  • In verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar
  • Zeer goede kwaliteit
  • 2 jaar garantie
  • Geen verzendkosten
  • In de meeste gevallen is montage zonder schroeven of boren mogelijk

Maatvoering

Met onze rolgordijnen kunnen wij u altijd voorzien van de juiste maat. Zo zijn onze standaard producten gemakkelijk in te korten, waardoor u ze altijd passend kunt maken. Ziet u dit zelf niet zitten en wilt u graag verzekerd zijn van de juiste maat rolgordijn voor uw raam, dan vindt u in onze op maat gemaakte rolgordijnen de perfecte oplossing. Voer u maat door en wij zorgen ervoor dat u uw gewenste maat rolgordijn thuisbezorgd krijgt.

Montage

Voor onze rolgordijnen zijn er vaak meerdere montagemogelijkheden. Zo zijn onze standaard maten rolgordijnen altijd te monteren d.m.v. schroefmontage; dit kan zowel een plafond- als een wandmontage zijn. Onze (duo) rolgordijnen daarentegen zijn ook te monteren zonder schroeven; dit gebeurt met behulp van een klemdrager of het KlemFix-systeem. Voor uitgebreidere informatie over de montagemogelijkheden van onze rolgordijnen verwijzen wij u naar het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Levering

Wij voorzien u graag zo snel mogelijk van uw producten. Om dit te kunnen realiseren hanteren wij de volgende levertijden: 1 tot 5 dagen voor de standaard producten en 8 tot 15 dagen voor onze op maat gemaakte rolgordijnen, ongeacht of u nou woonachtig bent in Zoetermeer of elders in het land. Daarnaast nemen wij alle verzendkosten voor onze rekening, zodat u zich daarover ook geen zorgen hoeft te maken.

Vragen?

Heeft u vragen aangaande onze rolgordijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen en voorzien u waar nodig van de juiste adviezen.

Contact