Raamdecoland, dé rolgordijnenspecialist van Nijmegen en omstreken!

Heeft uw woning in (omgeving) Nijmegen een opknapbeurt nodig en bent u daarvoor op zoek naar rolgordijnen? Misschien wilt u uw interieur wel voorzien van een nieuw design. Raamdecoland is dé raamdecoratiespecialist die u hierbij kan helpen. Zo kunnen wij uw woninginterieur voorzien van elke sfeer die u wilt. Van natuurlijke bamboe rolgordijnen tot de speelse duo rolgordijnen en de functionele buitenrolgordijnen; Raamdecoland heeft het allemaal! Bekijk hieronder ons assortiment aan rolgordijnen of lees verder voor informatie.

Voordelen

Onze rolgordijnen zijn eenvoudig en snel te monteren. Daarnaast bestaat ons assortiment aan rolgordijnen uit zowel standaard maten als specifiek op maat gemaakte rolgordijnen in diverse uitvoeringen en veel verschillende kleuren. Zo hebben wij voor elke situatie de beste oplossingen. Ook heeft u bij ons 2 jaar garantie op alle vormen van raamdecoratie én bezorgen wij deze gratis bij u thuis, ongeacht u of nou woonachtig bent in Nijmegen of ergens anders in het land.

  • Eenvoudig en snel te monteren
  • Specifiek op maat gemaakte rolgordijnen
  • In verschillende uitvoeringen en kleuren beschikbaar
  • Zeer goede kwaliteit
  • 2 jaar garantie
  • Geen verzendkosten
  • In de meeste gevallen is montage zonder schroeven of boren mogelijk

Perfect op maat gemaakte rolgordijnen

Naast onze standaard maten rolgordijnen, leveren wij ook perfect op maat gemaakte rolgordijnen in zowel lichtdoorlatende als verduisterende uitvoeringen. Onze op maat gemaakte rolgordijnen zijn in diverse kleuren beschikbaar, waardoor er voor uw interieur altijd een geschikte kleur bij zit. U hoeft simpelweg alleen maar de gewenste maten in te voeren en wij zorgen ervoor dat u uw prachtige rolgordijnen in de perfecte maat in Nijmegen en omgeving geleverd krijgt.

Montage

Voor onze rolgordijnen zijn er vaak meerdere montagemogelijkheden. Zo zijn onze standaard maten rolgordijnen altijd te monteren d.m.v. schroefmontage; dit kan zowel een plafond- als een wandmontage zijn. Onze (duo) rolgordijnen daarentegen zijn ook te monteren zonder schroeven; dit gebeurt met behulp van een klemdrager of het KlemFix-systeem. Voor uitgebreidere informatie over de montagemogelijkheden van onze rolgordijnen verwijzen wij u naar het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Levering

Wij voorzien u graag zo snel mogelijk van uw producten. Om dit te kunnen realiseren hanteren wij de volgende levertijden: 1 tot 5 dagen voor de standaard producten en 8 tot 15 dagen voor onze op maat gemaakte rolgordijnen, ongeacht of u nou woonachtig bent in Nijmegen of elders in het land. Daarnaast nemen wij alle verzendkosten voor onze rekening, zodat u zich daarover ook geen zorgen hoeft te maken.

Contact opnemen?

Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van de benodigde antwoorden.

Contact