Raamdecoland levert de perfecte rolgordijnen voor iedereen in Amersfoort en omstreken

Zijn uw rolgordijnen toe aan vervanging of kan uw prachtige woning in Amersfoort wel een nieuw design gebruiken? Raamdecoland kan u hierbij helpen. Met een uitgebreid assortiment aan zowel standaard als op maat gemaakte rolgordijnen hebben wij voor iedere vraag de perfecte oplossing. Of u nou op zoek bent naar bamboe rolgordijnen voor een natuurlijke sfeer of duo rolgordijnen voor een meer speelsere uitstraling van uw woning; Raamdecoland heeft het allemaal. Hieronder ziet u enkele producten van onze uitgebreide collectie aan rolgordijnen. Wilt u graag meer informatie aangaande onze rolgordijnen, scrol dan verder naar beneden.

Waarom kiezen voor de rolgordijnen van Raamdecoland?

Onze hoog kwaliteit rolgordijnen zijn zeer geschikt als raamdecoratie. Of u nou uw woning in Amersfoort wilt voorzien van een nieuw klassiek interieurdesign of uw kantoor elders in het land van een frisse look, onze gemakkelijk te monteren rolgordijnen voorzien iedere ruimte van de gewenste sfeer. Daarnaast heeft u 2 jaar garantie op al onze rolgordijnen én worden zij gratis thuisbezorgd, ongeacht of u in Amersfoort of elders in het land woont.

  • Gemakkelijk en snel te monteren
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Zeer hoge kwaliteit
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • In de meeste gevallen is montage zonder schroeven of boren mogelijk

Perfect op maat gemaakte rolgordijnen

Standaard maten

Ons assortiment aan standaard maten rolgordijnen bestaat uit diverse soorten, verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen en kleuren. Daarnaast zijn ze gemakkelijk in te korten, waardoor u ze zelf altijd passend kunt maken.

Op maat gemaakt

Staat de juiste maat rolgordijnen er niet tussen en ziet u het zelf niet zitten om deze zelf passend te maken? Dan hebben wij hier de perfecte oplossing voor. Met onze op maat gemaakte rolgordijnen hebben wij voor ieder raam het perfecte rolgordijn. Ook onze op maat gemaakte rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren, waardoor wij u altijd kunnen voorzien in uw behoefte. Voer de gewenste maten in en wij zorgen ervoor dat uw rolgordijnen tot op de millimeter nauwkeurig passend zijn voor uw raam.

Monteren

Het monteren van de rolgordijnen is vrij eenvoudig. In de meeste gevallen is er de optie om te kiezen voor een montage met of zonder schroeven en boren. Welke montagemogelijkheden er zijn en hoe deze precies in zijn werking gaan staat verder beschreven onder het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Snelle én gratis levering

Wij voorzien u graag zo snel mogelijk van uw prachtige rolgordijnen. Daarom hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen voor onze standaard maat rolgordijnen en een levertijd van 8 tot 15 werkdagen voor onze op maat gemaakte rolgordijnen, ongeacht of u nou in Amersfoort of in het zuiden van het land woonachtig bent. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening, waardoor u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast heeft u bij ons 2 jaar garantie op alle raamdecoratie die wij aanbieden.

Vragen?

Heeft u vragen aangaande onze rolgordijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen en voorzien u waar nodig van de juiste adviezen.

Contact