Raamdecoland, dé rolgordijnenspecialist van Almere en omstreken

Heeft uw woning in (omgeving) Almere een opknapbeurt nodig en bent u daarvoor op zoek naar rolgordijnen? Misschien wilt u uw interieur wel voorzien van een nieuw design. Raamdecoland is dé raamdecoratiespecialist die u hierbij kan helpen. Zo kunnen wij uw woninginterieur voorzien van elke sfeer die u wilt. Van natuurlijke bamboe rolgordijnen tot de speelse duo rolgordijnen en de functionele buitenrolgordijnen; Raamdecoland heeft het allemaal! Bekijk hieronder ons assortiment aan rolgordijnen of lees verder voor informatie.

Voordelen

Onze rolgordijnen zijn eenvoudig en snel te monteren. Daarnaast bestaat ons assortiment aan rolgordijnen uit zowel standaard maten als specifiek op maat gemaakte rolgordijnen in diverse uitvoeringen en veel verschillende kleuren. Zo hebben wij voor elke situatie de beste oplossingen. Ook heeft u bij ons 2 jaar garantie op alle vormen van raamdecoratie én bezorgen wij deze gratis bij u thuis, ongeacht u of nou woonachtig bent in Almere of ergens anders in het land.

  • Eenvoudig en snel te monteren
  • Specifiek op maat gemaakte rolgordijnen
  • In verschillende uitvoeringen en kleuren beschikbaar
  • Zeer goede kwaliteit
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • In de meeste gevallen is montage zonder schroeven of boren mogelijk

Standaard maten én op maat gemaakte rolgordijnen

Standaard maten

Ons assortiment aan standaard maten rolgordijnen bestaat uit diverse soorten, verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen en kleuren. Daarnaast zijn ze gemakkelijk in te korten, waardoor u ze zelf altijd passend kunt maken.

Op maat gemaakt

Staat de juiste maat rolgordijnen er niet tussen en ziet u het zelf niet zitten om deze zelf passend te maken? Dan hebben wij hier de perfecte oplossing voor. Met onze op maat gemaakte rolgordijnen hebben wij voor ieder raam het perfecte rolgordijn. Ook onze op maat gemaakte rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren, waardoor wij u altijd kunnen voorzien in uw behoefte. Voer de gewenste maten in en wij zorgen ervoor dat uw rolgordijnen tot op de millimeter nauwkeurig passend zijn voor uw raam.

Montage

Voor onze rolgordijnen zijn er vaak meerdere montagemogelijkheden. Zo zijn onze standaard maten rolgordijnen altijd te monteren d.m.v. schroefmontage; dit kan zowel een plafond- als een wandmontage zijn. Onze (duo) rolgordijnen daarentegen zijn ook te monteren zonder schroeven; dit gebeurt met behulp van een klemdrager of het KlemFix-systeem. Voor uitgebreidere informatie over de montagemogelijkheden van onze rolgordijnen verwijzen wij u naar het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Snelle én gratis levering

Wij voorzien u graag zo snel mogelijk van uw prachtige rolgordijnen. Daarom hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen voor onze standaard maat rolgordijnen en een levertijd van 8 tot 15 werkdagen voor onze op maat gemaakte rolgordijnen, ongeacht of u nou in Almere of in het zuiden van het land woonachtig bent. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening, waardoor u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast heeft u bij ons 2 jaar garantie op alle raamdecoratie die wij aanbieden.

Vragen?

Heeft u vragen aangaande onze rolgordijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen en voorzien u waar nodig van de juiste adviezen.

Contact