Gordijnen zonder boren ophangen

Klemdragers en montageprofielen zijn ideaal als u graag uw gordijnen zonder boren ophangt. Het monteren van uw nieuwe gordijnen is heel eenvoudig. U bevestigt ze namelijk heel eenvoudig aan speciale montageprofielen die u aan uw ramen klemt of op kozijnen en wanden plakt. Hierbij hebben we het natuurlijk over onze QuickFit-montageprofielen en StickFix-montagesystemen. Dit zijn trendsetters als het aankomt op het monteren van raamdecoratie. Wilt u gordijnen zonder boren ophangen? Bekijk de mogelijkheden!

Steeds vaker horen wij van mensen dat zij niet mogen boren in kozijnen om gordijnen op te hangen. Dit is voornamelijk bij huurhuizen het geval, maar ook in sommige kantoorpanden. Dit maakt onze montagesystemen ideaal. U hoeft namelijk geen gebruik meer te maken van schroeven of spijkers om uw raamdecoratie op te hangen. We leggen u graag uit hoe deze systemen werken.

Montageprofielen voor gordijnen ophangen zonder te boren

De montageprofielen van Raamdecoland zorgen ervoor dat u uw nieuwe raamdecoratie eenvoudig ophangt. De klemsteunen grijpen zich stevig vast aan het kozijn en de montageprofielen hechten zich stevig aan kozijnen en wanden. Het is mogelijk de montagesets zonder gereedschappen te bevestigen. Dit maakt de het gordijnen ophangen zonder boren eenvoudig en uw kozijnen blijven netjes en onbeschadigd.

QuickFit bamboe klemdrager

De bamboegordijnen uit ons assortiment worden geleverd inclusief een set schroefhaken. Deze zijn in houten kozijnen of wand te draaien. Hier hangt u vervolgens uw bamboe rol- of vouwgordijn aan op. U heeft echter nog een andere optie om de gordijnen van bamboe op te hangen aan draai- en kiepramen. Met de QuickFit bamboe klemdragers hangt u de gordijnen zonder boren op. De bamboe klemdragers zijn geschikt voor draai- en kiepramen met een aanslagdikte van 4 tot 25 mm. Als u de klemdragers heeft geplaatst hangt u de ogen van de gordijnen aan de haakjes van de dragers.

Bekijk de QuickFit bamboe klemdragers

QuickFit jaloezie klemdrager HQ

Voor het ophangen van uw aluminium jaloezieën heeft u verschillende mogelijkheden. Het is standaard mogelijk om de jaloezieën te bevestigen met de schroefmontage voor wand en plafond. U heeft echter nog een andere mogelijkheid, namelijk het QuickFit klem-systeem voor jaloezieën. Dit systeem is uitermate geschikt voor draai en kiepramen die een aanslagdikte van 4 tot 25 mm hebben. Het speciale ECO-rubber zorgt ervoor dat kamers goed geïsoleerd blijven.

Bekijk de QuickFit jaloezie klemdragers

QuickFit montageprofiel voor jaloezie met zijgeleiding

Gebruik het QuickFit montageprofiel voor jaloezie met zijgeleiding om uw nieuwe op maat gemaakte aluminium op te hangen aan uw kozijnen. Zonder dat u hoeft te schroeven of boren hangt u uw jaloezieën op. Plak het montageprofiel aan de kozijnen en bevestig vervolgens de montagestukken aan het profiel. Het stevige en duurzame karakter zorgt ervoor dat uw aluminium jaloezieën netjes blijven hangen. Het QuickFit profiel is geschikt voor 25 mm jaloezieën.

Bekijk het QuickFit montageprofiel voor jaloezie met zijgeleiding

QuickFit montageprofiel voor vrijhangende jaloezieën

Naast de mogelijkheid om uw aluminium jaloezieën met zijgeleiding te bevestigen met ons montageprofiel, zijn ook uw vrijhangende jaloezieën te bevestigen met dit systeem. Deze profielen zijn geschikt voor vrijhangende jaloezieën van 25 mm. Ze zijn vanwege het gewicht niet te gebruiken bij jaloezieën van 50 mm. Door het gebruik van aluminium is het profiel extra sterk en duurzaam.

Bekijk het QuickFit montageprofiel voor vrijhangende jaloezieën

QuickFit montageprofiel voor plissé gordijnen (handgreepbediening)

Plak het QuickFit montageprofiel voor plissé gordijnen met handgreepbediening op uw kozijnen en monteer hier vervolgens uw plissé gordijnen aan op. Zo simpel is het eigenlijk. Met dit montagesysteem bevestigt u uw VS2 plissé gordijnen eenvoudig aan uw kozijnen. Plak het profiel op en laat deze vervolgens 12 uur met rust. Hierna weet u zeker dat het profiel goed gehecht is en kunt u de plissé gordijnen bevestigen.

Bekijk het QuickFit voor plissé gordijnen met handgreepbediening

QuickFit montageprofiel voor plissé gordijnen (koordbediening)

In ons assortiment vindt u ook plissé gordijnen met koordbediening. Wilt u deze plissé gordijnen (type F1/F2) monteren zonder schroeven en boren? Maak dan gebruik van dit QuickFit montageprofiel voor plissé gordijnen met koordbediening. De bevestiging werkt hetzelfde als bij het systeem met handgreepbediening. U dient het profiel na bevestiging dus eerst 12 uur te laten rusten.

Bekijk het QuickFit montageprofiel voor plissé gordijnen met koordbediening

QuickFit spandraad klemdrager HQ

Dan hebben we nog de QuickFit Spandraad klemdrager HQ. Deze montageset is multifunctioneel inzetbaar. Hiermee bedoelen we dat u deze klemdragers kunt gebruiken om verschillende raamdecoratie aan op te hangen. Ze zijn geschikt voor (duo) rolgordijnen met spandraad, jaloezieën met spandraad en KlemFix plissé gordijnen. De klemdragers zijn vanwege hun traploos instelbare bereik geschikt voor draai-/kiepramen met een aanslagdikte van 4 tot 25 mm.

Bekijk de QuickFit spandraad klemdrager HQ

QuickFit universele klemdrager HQ

Net als de QuickFit spandraad klemdragers, is de QuickFit universele klemdrager HQ te gebruiken om verschillende raamdecoratie aan te bevestigen. De QuickFit universele klemdragers zijn geschikt voor alle raamdecoratie die gebruik maken van een wandmontage. Met deze klemdragers is het mogelijk is het mogelijk rolgordijnen, duo rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën te bevestigen aan draai- en kiepramen met een aanslagdikte van 3 tot 24 mm. Dankzij het gepatenteerde ECO dichtingsrubber is het isolatieverlies te verwaarlozen. Deze klemdrager is geschikt voor alle kunststof draai-/kiepramen en voor de meest gangbare aluminium draai-/kiepramen.

Bekijk de QuickFit universele klemdrager HQ

StickFix montageset voor Plissé gordijnen

De standaard maten plissé gordijnen worden geleverd met het KlemFix-systeem. Hiermee zijn uw plissé gordijnen eenvoudig te bevestigen aan draai en kiepramen. U kunt echter ook nog voor een ander systeem kiezen: het StickFix systeem. De StickFix montageset voor Plissé gordijnen maakt het mogelijk om plissé gordijnen te bevestigen aan vaste ramen. Met de StickFix montageset voor plissé gordijnen plakt u de montagestukken eenvoudig op het kozijn.

Bekijk de StickFix montageset voor plissé gordijnen

Gebruik van QuickFit montageprofielen

Door gebruik te maken van onze QuickFit montageprofielen profiteert u van een aantal voordelen. Voor het bevestigen van uw nieuwe raamdecoratie heeft u bijvoorbeeld geen gereedschappen meer nodig. Hierdoor wordt het eenvoudig om deze op te hangen. Voor het plaatsen van het montageprofiel is het van belang dat u de kozijnen grondig schoonmaakt. Dit zorgt er namelijk voor dat het profiel zich beter en steviger aan de kozijnen hecht. Na het opplakken dient u 12 uur te wachten alvorens u de nieuwe rambekleding ophangt.

In het kort: de montagesets

  • Gordijnen zonder boren ophangen
  • Schadevrije muren en kozijnen
  • Eenvoudig te bevestigen
  • Uitstekend te gebruiken in huurhuizen en kantoren

Schadevrije kozijnen

Het grootste voordeel van onze montagesets is het feit dat u de raamdecoratie bevestigt zonder te boren. Hierdoor blijven uw aluminium, houten en kunststof kozijnen schadevrij. De klemdragers en montageprofielen zijn bovendien eenvoudig te verwijderen, zonder dat deze plakresten achterlaten. Dit zorgt ervoor dat de kozijnen netjes en stevig blijven.

Vragen?

Heeft u nog vragen over het monteren van uw rolgordijnen, vouwgordijnen, plissé gordijnen of jaloezieën zonder te boren? Of wilt u graag meer informatie over de producten? Neem dan contact met ons op. We staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Cookies

Wij gebruiken cookies. Is dat ok?

Privacybeleid | Sluiten
De waardering van www.raamdecoland.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 339 reviews.