Dé specialist op het gebied van bamboe rolgordijnen in Den Bosch en omgeving

Met de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland haalt u de natuur in huis. Deze van bamboescheuten gemaakte rolgordijnen voorzien uw huis in (omgeving) Den Bosch van de tijdloze, authentieke sfeer die u altijd al heeft gewild. Daarnaast zijn de bamboe rolgordijnen duurzaam geproduceerd. Wilt u uw woonruimte voorzien van deze prachtige vorm van raamdecoratie en wilt u tegelijkertijd milieubewust bezig zijn? Bekijk dan hieronder ons assortiment of scrol door naar beneden voor meer informatie.

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn goudbruin

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn bamboe

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn natuur

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn donkerbruin

Vanaf € 19,99

Natuurlijke uitstraling

Bent u woonachtig in een drukke stad als Den Bosch en wilt u graag de natuur in huis halen? Bekijk dan eens ons assortiment aan bamboe rolgordijnen. Deze prachtige rolgordijnen voorzien uw huis van een natuurlijke uitstraling. Zo woont u misschien midden in de stad, maar geeft uw interieurdesign u toch een natuurrijk gevoel. Daarnaast voorzien de duurzame bamboe rolgordijnen u ook van de benodigde privacy. Maar hoe gaat die duurzame productie van de bamboe rolgordijnen nou eigenlijk precies in zijn werk?

Duurzame productie

Voor elke bamboescheut die gekapt wordt voor productie van de bamboe rolgordijnen, worden er weer twee terug geplant. Doordat onze bamboe uit volwassen scheuten gesneden wordt, krijgen wij platte i.p.v. ronde lamellen. Hierdoor sluiten de lamellen beter op elkaar aan, wat resulteert in een verhoging van de privacy. Daarnaast zorgt de dikkere bamboe voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur en geeft het de mogelijkheid tot het produceren van grotere maten lamellen. Kortom, veel factoren die bijdragen aan een duurzame productie.

“Voor elke bamboescheut die gekapt wordt, worden er twee terug geplant”

duurzaam gekapt bamboe

Montagemogelijkheden

Voor de montage van de bamboe rolgordijnen zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om dit met of zonder schroeven en boren te doen. Het monteren van de bamboe rolgordijnen is vrij eenvoudig. Hoe dit precies in zijn werk gaat staat vermeld onder het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Bezorging

Omdat wij u graag zo snel mogelijk onze producten leveren, hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen op onze bamboe rolgordijnen. Daarnaast nemen wij alle leveringskosten voor onze rekening. Voor zowel de levertijd als de leveringskosten geldt dat deze niet afhankelijk zijn van uw woonplaats. Dus of u nou in Den Bosch of in het noorden of zuiden van het land woont, de levering zal altijd gratis zijn en tussen de 1 tot 5 werkdagen duren. Daarnaast heeft u bij ons 2 jaar garantie op alle bamboe rolgordijnen.

Contact

Heeft u nog vragen aangaande onze bamboe rolgordijnen of een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Contact