Raamdecoland, de specialist op het gebied van aluminium jaloezieën van Eindhoven en omstreken

Aluminium jaloezieën zijn de ideale vorm van raamdecoratie om uw ruimtes af te schermen tegen zon en inkijk. U kunt zelf bepalen in hoeverre u de jaloezieën sluit. Zo kunt u eenvoudig de hoeveelheid binnenkomend licht bepalen. Door de warme zon kunnen jaloezieën warm worden, waardoor ze krom kunnen trekken. Dit is bij onze aluminium jaloezieën echter niet het geval. Bent u op zoek naar aluminium jaloezieën voor uw huis in (omgeving) Eindhoven? Neem dan een kijkje in ons assortiment of lees verder voor meer informatie.

Standaard maten

Jaloezie zilver

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie crème

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie wit

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie zwart

Vanaf € 15,99

Zowel standaard als op maat gemaakte aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn ideaal voor elke ruimte in uw huis. Of u deze nodig heeft voor uw woonkamer, badkamer, keuken of kantoor, in elke ruimte zullen de aluminium jaloezieën een rustige sfeer creëren en u beschermen tegen invallend zonlicht en inkijk. Ideaal wanneer u in een drukke stad als Eindhoven woont. Ons assortiment bestaat uit zowel standaard als op maat gemaakte aluminium jaloezieën, waardoor wij voor elk raam een passende maat hebben. Daarnaast zijn onze aluminium jaloezieën in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat wij u altijd kunnen voorzien in uw behoefte.

Voordelen

De aluminium jaloezieën brengen veel voordelen met zich mee. Zo zijn ze zeer praktisch in gebruik, eenvoudig te monteren, niet krom te trekken door de warmte en tevens van zeer hoge kwaliteit. Onze aluminium jaloezieën zijn geschikt voor iedere ruimte in uw huis. Kies voor onze aluminium jaloezieën en geniet van de vele voordelen die zij met zich meebrengen.

  • Eenvoudige montage
  • Monteren zonder schroeven of boren mogelijk!
  • Verkrijgbaar in 23 kleuren
  • Perfect op maat geleverd (tot wel 2400 mm breedte)!
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Trekt niet krom door de warmte
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd

Montagemogelijkheden

Voor het monteren van de aluminium jaloezieën geldt dat hier verschillende mogelijkheden voor zijn. Zo heeft u de keuze om de jaloezieën met of zonder schroeven en boren te monteren. Voor specifieke informatie over de montagemogelijkheden verwijzen wij u graag naar het tabblad ‘Montage’ van het desbetreffende product.

Bezorging

Omdat wij het belangrijk vinden dat u uw producten zo snel mogelijk in huis hebt ongeacht of u in Eindhoven woont of elders in het land, hanteren wij de volgende levertijden: 1 tot 5 werkdagen voor onze standaard producten en 8 tot 15 werkdagen voor onze op maat gemaakte producten. De bezorgkosten nemen wij voor onze rekening, dus daar hoeft u zich verder geen zorgen over te maken. Daarnaast heeft u bij ons 2 jaar garantie op alle aluminium jaloezieën.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze pagina of over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Contact