De beste aluminium jaloezieën van Apeldoorn en omstreken vindt u bij Raamdecoland

Wilt u uw woning of kantoor in (omgeving) Apeldoorn voorzien van een klassieke uitstraling d.m.v. aluminium jaloezieën? Dan kan Raamdecoland u volledig voorzien in uw behoefte. Met prachtige aluminium jaloezieën in zowel standaard maten als op maat gemaakt, beschikbaar in veel verschillende kleuren, hebben wij voor u altijd de geschikte oplossing huis. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem hieronder dan een kijkje of lees verder op de pagina voor meer informatie.

Standaard maten

Jaloezie zilver

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie crème

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie wit

Vanaf € 15,99

Standaard maten

Jaloezie zwart

Vanaf € 15,99

Breed assortiment aan aluminium jaloezieën

Ons assortiment aan aluminium jaloezieën bestaat uit zowel standaard maat als op maat gemaakte aluminium jaloezieën. Zo hebben wij voor elk raam de perfect passende jaloezie, zij het voor uw woning in Apeldoorn of uw kantoor ergens in de omgeving van Apeldoorn. Beide varianten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u altijd een passende kleur vindt voor uw interieur. Onze aluminium jaloezieën zijn de perfecte vorm van raamdecoratie om uw ruimte te beschermen tegen invallend zonlicht en inkijk.

Voordelen

Wanneer u kiest voor aluminium jaloezieën dan heeft u niet alleen dé klassieker onder de jaloezieën in huis die het interieur van uw woning in Apeldoorn voorziet van een moderne uitstraling, maar tevens eenvoudig te monteren raamdecoratie die niet krom trekt. Naast deze voordelen brengen de aluminium jaloezieën nog veel meer voordelen met zich mee.

  • Eenvoudige montage
  • Monteren zonder schroeven of boren mogelijk!
  • Verkrijgbaar in 23 kleuren
  • Perfect op maat geleverd (tot wel 2400 mm breedte)!
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Trekt niet krom door de warmte
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd

Montagemogelijkheden

Voor het monteren van de aluminium jaloezieën geldt dat hier verschillende mogelijkheden voor zijn. Zo heeft u de keuze om de jaloezieën met of zonder schroeven en boren te monteren. Voor specifieke informatie over de montagemogelijkheden verwijzen wij u graag naar het tabblad ‘Montage’ van het desbetreffende product.

Levering

Omdat wij onze klanten graag zo snel mogelijk voorzien van hun bestelling, ongeacht of u in Apeldoorn of omstreken woont, hanteren wij voor onze standaard producten een leveringstijd van 1 tot 5 werkdagen en voor onze op maat gemaakte producten 8 tot 15 werkdagen. U hoeft zich daarnaast geen zorgen te maken over de leveringskosten, want die nemen wij volledig op ons. Of u nou in Apeldoorn of elders in het land woont, de levering zal altijd gratis zijn. Naast de gratis verzending heeft u bij ons ook nog eens 2 jaar garantie op al onze aluminium jaloezieën.

Contact

Heeft u nog vragen aangaande onze aluminium jaloezieën of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u van alle benodigde informatie.

Contact