Mini rolgordijn - verduisterend

Printen
Verkoopprijs: € 22,00

Uw maat
Kleur van uw stof
Uw montagemanier
Zie technische gegevens voor meer uitleg!
Bedieningskant:
Zijgeleiding
Beschrijving

Algemene omschrijving

Deze mini rolgordijnen danken hun naam aan de kleine montagesteunen waaraan ze gemonteerd wordt. In functionaliteit is dit rolgordijn op maat een krachtpatser, met een grote keus aan verduisterende stoffen en 3 verschillende montage manieren kunnen deze rolgordijnen overal gemonteerd worden. Met een maximale breedte van 1400 millimeter zijn ze geschikt voor de meeste ramen en uitermate geschikt voor dakkapellen. 

Verduisterende rolgordijnen op maat

De stoffen die u hierboven ziet zijn alle verduisterend, de onderlijst wordt in de stof gewikkeld. De stof is zowel binnen als buiten in dezelfde kleur, dus geen lelijke witte achterkant! Wat betreft zonwerende eigenschappen doen deze stoffen niet onder voor verduisterende rolgordijnen op maat met witte achterkant. Wanneer u de mini rolgordijnen op maat monteert met behulp van de klem drager montage, besteld u dan zijgeleiding mee, deze wordt er voor dat ook wanneer het kiepraam open is de stof strak langs het raam blijft hangen. Wanneer u kiest voor klem montage met zijgeleiding zal uw zijgeleiding ook automatisch met klem montage uitgevoerd worden.

De voordelen van het mini rolgordijn verduisterend op maat:

  • Montage manieren voor iedere situatie
  • Stofkleuren voor en achter gelijk
  • Zijgeleiding voor draai/kiep ramen mogelijk
  • Zeer voordelig
  • Snel geleverd 
Klein maar fijn

Deze mini rolgordijnen hebben een beperkte breedte, zoet u toch bredere rolgordijnen kijkt u dan eens op rolgordijn verduisterend, deze hebben een maximale breedte van maarliefst 3000 millimeter! 

Heeft u vragen over dit product neemt u dan contact met ons op.