Plissé gordijnen

Plissé gordijnen zijn de laatste jaren enorm gestegen wat betreft hun populariteit. Dat is ook niet geheel onverwachts, aangezien het een zeer moderne en stijlvolle vorm van raamdecoratie is. Naast de prachtige uitstraling, zijn plissé gordijnen ook uiterst functioneel. Hun top down en bottom up bediening maakt het mogelijk om zelf de grootte en positie van de gordijnen te bepalen. Binnen ons assortiment kunt u kiezen uit standaard maten plissé gordijnen of op maat gemaakte plissé gordijnen. Hierbinnen zijn er diverse varianten plissé gordijnen met elk hun bijhorende bedieningsmechanisme en onderdelen.

Uitgelicht

Vanaf € 92,-

Duo plissé met koord (F2) - verduisterend

Duo plissé met koord (Top down/Bottom up) – verduisterend

Vanaf € 57,-

Duo plissé met koord (F1) - verduisterend

Duo plissé met koord (Bottom up) – verduisterend

Vanaf € 46,-
Vanaf € 89,-

Bekijk alle plissés

Product informatie

Standaard maat

Wanneer u kiest voor plissé gordijnen dan kiest u voor een stijlvolle, functionele vorm van raamdecoratie. De lichte stof zorgt voor een natuurlijke lichtinval en voorziet uw interieur tevens van een moderne look. Doordat u zelf de grootte en positie van de plissé bepaalt, kunt u voor uzelf de benodigde privacy regelen, zonder hiervoor licht op te offeren. De stof is in meerdere kleuren verkrijgbaar, waardoor u deze kunt afstemmen op uw interieur. De voordelige standaard maat plissé gordijnen zijn speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen. De plissé gordijnen worden geleverd met de bijhorende montageonderdelen. Zo kunt u eenvoudig de gordijnen zonder te boren ophangen op uw kunststof draai-/kiepraam.

Op maat gemaakt

Naast de standaard maat plissé gordijnen kunt u ook kiezen voor op maat gemaakte plissé gordijnen. Dit is de ideale oplossing wanneer de standaard maat plissé gordijnen niet op uw raam passen. Met de op maat gemaakte plissé gordijnen kunt u zelf de maat, kleur, bediening en de montage bepalen. Kortom, de ideale vorm van raamdecoratie wanneer u het leuk vindt om af te kunnen wisselen met de positie van de gordijnen en zelf de privacy te bepalen.

De voordelen van plissé gordijnen op een rijtje:

  • Stijlvol en modern
  • Lichtdoorlatend
  • In standaard maat en op maat te maken
  • Voorziet u van privacy
  • Top down en bottom up bediening
  • Montage zonder schroeven of boren, waardoor ideaal voor kunststof kozijnen