Rolgordijn - verduisterend

Printen
Verkoopprijs: € 33,00

Uw maat
Kleur van uw stof
Uw montagemanier
Zie technische gegevens voor meer uitleg!
Bedieningskant:
Zijgeleiding
Beschrijving

Algemene omschrijving

De rolgordijnen op maat zijn, met hun maximale breedte van 3000 millimeter, geschikt voor bijna alle situaties die zich voor doen. De rolgordijnen worden aan beide zijkanten gemonteerd met de meegeleverde montagesteunen. Bij rolgordijnen tot 2200 millimeter wordt het rolgordijn op maat voorzien van een sterke aluminium buis van 32 millimeter in doorsnede, van 2200 millimeter tot 3000 millimeter vergroten wij de buisdiameter tot 45 millimeter zodat de stof niet gaat doorhangen. 

Verduisterende rolgordijnen op maat

De rolgordijnen op maat kunnen geleverd worden met een zeer groot aanbod verduisterende stoffen. Wij wikkelen de onderlijst in de stof zodat het afgewerkte rolgordijn één geheel vormt. Een verduisterende stof zorgt ervoor dat het meeste licht wat door uw ramen komt niet langer hinderlijk is, zo wordt het donker in uw kamer wat zorgt voor een betere nachtrust en een sterk verhoogde privacy. Bij verduisterende rolgordijn is het altijd mogelijk dat er iets "lek licht" langs de zijkant van de stof komt, dit is echter minimaal en zeker niet storend. De rolgordijnen kunnen heel eenvoudig uitgevoerd worden met zijgeleiding zodat wanneer u de rolgordijnen op of naast een deur hangt de stof strak blijft hangen. Voor kunststof en aluminium draai/kiep ramen bieden we onze Quickfit klemdrager HQ aan, deze klemdrager is universeel en zorgt ervoor dat uw rolgordijn op maat zonder boren en schroeven op het draai/kiep raam gemonteerd kan worden.

Stofnaden

Als u rolgordijnen breder besteld dan 1800mm of hoger dan 1800mm zal de stof gelast worden. De lasnaad maken wij altijd zo hoog mogelijk voor u in de stof. Klik hier voor een voorbeeld van een lasnaad die wij aanbrengen.

De voordelen van het rolgordijn verduisterend op maat:

  • Extreme breedtes mogelijk
  • Onderlijst verwerkt in de stof
  • Zijgeleiding mogelijk
  • Zeer voordelig
  • Snel geleverd 
Eindeloos veel mogelijkheden voor rolgordijnen op kunststof kozijnen.

De rolgordijn zijn enorm veelzijdig, maar zoekt u rolgordijnen die u op ieder kunststof kozijn kunt monteren zonder te boren, kijkt u dan een bij onze mini rolgordijnen verduisterend

Heeft u vragen over dit product neemt u dan contact met ons op.