Duo rolgordijnen

Een populaire vorm van raamdecoratie zijn de duo rolgordijnen. Dit zijn in principe ‘normale’ rolgordijnen, maar dan met een hele leuke toevoeging. Zo heeft u met duo rolgordijnen een gekleurde effen stof, die wordt afgewisseld met witte, lichtdoorlatende stroken. Zo krijgt u altijd een heel leuk effect van twee kleuren: de gekozen kleur en wit.

Uitgelicht

Standaard maten

Duo rolgordijn paars

Vanaf € 25,99

Standaard maten

Duo rolgordijn zwart

Vanaf € 25,99

Standaard maten

Duo rolgordijn bruin

Vanaf € 25,99
Bekijk wenslijst

Standaard maten

Duo rolgordijn grijs

Vanaf € 25,99

Bekijk alle duo rolgordijnen

Product informatie

Bij de duo rolgordijnen lopen de twee stofbanen achter elkaar langs. Met de kettingbediening kunt u hierdoor zelf eenvoudig uw zicht en de hoeveelheid binnenkomend licht bepalen. De stoffen die wij aanbieden zijn allemaal semi transparant. Dit betekent dat deze nog wel enigszins licht binnen laten, maar dat de inkijk volledig weggenomen wordt. Wanneer u kiest voor duo rolgordijnen, bent u gegarandeerd van uw privacy en wordt u dus nooit lastig gevallen door naar binnenkijkende personen. Een ander bijkomend voordeel van de duo rolgordijnen is dat deze verkrijgbaar zijn in diverse kleuren. Zodoende kunt u de kleur van uw duo rolgordijnen perfect afstemmen op de rest van het interieur.

Op maat

Naast de standaard maat duo rolgordijnen, kunt u deze ook op maat laten maken. Ideaal wanneer de standaard maten niet de juiste maat bevat voor uw raam. Binnen deze twee opties heeft u de keuze uit verschillende typen duo rolgordijnen, met elk hun bijhorende montagesysteem. Met het aanschaffen van duo rolgordijnen, kiest u voor een luxe en trendy uitstraling die uitstekend past bij ieder interieur.