Buitenrolgordijnen

Buitenrolgordijnen, ook wel balkonrolgordijnen genoemd, zijn de ideale toevoeging aan balkon, veranda’s en terrassen. Zij worden veelal toegepast om u te beschermen tegen wind en zonlicht. Daarnaast kunnen de buitenrolgordijnen u ook de benodigde privacy bezorgen. Heel handig, omdat u hierdoor geen gebruik hoeft te maken van een permanente oplossing, zoals een schutting. Kiest u voor buitenrolgordijnen, dan kiest u voor een stijlvolle manier van bescherming tegen wind en zonlicht, die u tevens voorziet van de nodige privacy.

Buitenrolgordijnen

Buitenrolgordijn zand

Vanaf € 47,99

Buitenrolgordijnen

Buitenrolgordijn groen/wit

Vanaf € 47,99

Buitenrolgordijnen

Buitenrolgordijn grijs/wit

Vanaf € 47,99

Buitenrolgordijnen

Buitenrolgordijn wit

Vanaf € 47,99

Algemene omschrijving

De onderdelen van de buitenrolgordijnen/balkonrolgordijnen zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Zo hoeft u ze in de winter dus ook niet naar binnen te halen. Het buitenrolgordijn is een ademende kunststof doek, dat ervoor zorgt dat het koel blijft binnen en dat u tot 90% beschermt tegen Uv-straling. Het buitenrolgordijn doet u waarschijnlijk denken aan de ‘screen’. Evenals de screen, zijn ook buitenrolgordijnen zeer geschikt voor het afdichten van balkons, veranda’s en terrasoverkappingen. De buitenrolgordijnen zijn echter vele malen goedkoper en stijlvoller dan de screen.

Kleurcombinaties

Wanneer u geïnteresseerd bent in buitenrolgordijnen, heeft u de keuze uit verschillende kleuren en kleurencombinaties. Naast dat de buitenrolgordijnen in vele kleurencombinaties leverbaar zijn, zijn ze ook verkrijgbaar in vele standaard maten. Hierdoor zijn ze eenvoudig op maat te maken, waardoor wij u altijd kunnen voorzien van de juiste maat buitenrolgordijnen. Het monteren van de buitenrolgordijnen is vrij eenvoudig. De gordijnen kunnen vastgezet worden door de meegeleverde oogjes te bevestigen aan het onderprofiel van de buitenrolgordijnen.

Buiten het feit dat de buitenrolgordijnen stijlvoller en goedkoper zijn dan screens, zijn ze ook nog eens uiterst duurzaam. De stevige montagesteunen, de stofbuis en de onderlijst maken het een uiterst duurzaam product, waardoor u hier jarenlang plezier en profijt van zult hebben.

De voordelen van buitenrolgordijnen op een rijtje:

  • Biedt bescherming tegen zon en wind
  • Biedt bescherming tegen schadelijke Uv-straling
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren(combinaties)
  • Mogelijkheid om vast te zetten