De beste bamboe rolgordijnen van Zwolle en omstreken

Bent u woonachtig in (omgeving) Zwolle en bent u op zoek naar bamboe rolgordijnen voor uw woninginterieur? In dat geval bent u bij Raamdecoland op het juiste adres. Onze prachtige bamboe rolgordijnen voorzien uw interieur van een tijdloze, authentieke sfeer. Daarnaast zijn onze bamboe rolgordijnen duurzaam geproduceerd, waardoor u ook nog eens milieubewust bezig bent wanneer u een van onze producten aanschaft. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment aan bamboe rolgordijnen of scrol verder naar beneden voor meer informatie.

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn goudbruin

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn bamboe

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn natuur

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn donkerbruin

Vanaf € 19,99

Natuurlijke uitstraling

Bent u woonachtig in een drukke stad als Zwolle en wilt u graag de natuur in huis halen? Bekijk dan eens ons assortiment aan bamboe rolgordijnen. Deze prachtige rolgordijnen voorzien uw huis van een natuurlijke uitstraling. Zo woont u misschien midden in de stad, maar geeft uw interieurdesign u toch een natuurrijk gevoel. Daarnaast voorzien de duurzame bamboe rolgordijnen u ook van de benodigde privacy. Maar hoe gaat die duurzame productie van de bamboe rolgordijnen nou eigenlijk precies in zijn werk?

Duurzaam geproduceerd

Onze bamboe rolgordijnen worden duurzaam geproduceerd. Maar hoe gaat dit nou in zijn werk? Ten eerste worden er voor elke bamboescheut die gekapt wordt voor de productie van bamboe rolgordijnen weer twee terug geplant. Daarnaast zorgt onze dikkere bamboe voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur en geeft het de mogelijkheid tot het produceren van grotere maten. Kortom, kiest u voor de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland, dan kiest u voor een prachtig duurzaam geproduceerd product.

“Voor elke bamboescheut die gekapt wordt, worden er twee terug geplant”

duurzaam gekapt bamboe

Montagemogelijkheden

Voor de montage van de bamboe rolgordijnen zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om dit met of zonder schroeven en boren te doen. Het monteren van de bamboe rolgordijnen is vrij eenvoudig. Hoe dit precies in zijn werk gaat staat vermeld onder het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Snelle bezorging en gratis levering

Wanneer u uw bestelling hebt geplaatst, wilt u uw producten het liefst ook zo snel mogelijk in huis hebben. Om dit te realiseren hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Daarnaast is de levering volledig gratis, ongeacht of u nou in Zwolle of elders in het land woont. Ook heeft u bij ons 2 jaar garantie op al onze bamboe rolgordijnen.

Contact

Heeft u nog vragen aangaande onze bamboe rolgordijnen of een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Contact