De mooiste bamboe rolgordijnen in Enschede en omgeving

De bamboe rolgordijnen van Raamdecoland zijn de perfecte vorm van raamdecoratie om uw woning te voorzien van een natuurlijke uitstraling. Deze prachtige duurzaam geproduceerde rolgordijnen brengen tevens een tijdloze, authentieke sfeer met zich mee. Dus wilt u uw woninginterieur in (omgeving) Enschede voorzien van deze sfeer en tegelijkertijd milieubewust bezig zijn? Neem dan een kijkje in ons assortiment of lees verder op deze pagina voor meer informatie.

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn goudbruin

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn bamboe

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn natuur

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn donkerbruin

Vanaf € 19,99

Natuurlijke uitstraling

Bent u woonachtig in een drukke stad als Enschede en wilt u graag de natuur in huis halen? Bekijk dan eens ons assortiment aan bamboe rolgordijnen. Deze prachtige rolgordijnen voorzien uw huis van een natuurlijke uitstraling. Zo woont u misschien midden in de stad, maar geeft uw interieurdesign u toch een natuurrijk gevoel. Daarnaast voorzien de duurzame bamboe rolgordijnen u ook van de benodigde privacy. Maar hoe gaat die duurzame productie van de bamboe rolgordijnen nou eigenlijk precies in zijn werk?

Duurzaamheid van bamboe rolgordijnen

Onze bamboe rolgordijnen worden duurzaam geproduceerd. Zo worden er voor elke bamboescheut die gekapt wordt voor de productie van bamboe rolgordijnen er weer twee terug geplant. Daarnaast is onze bamboe dikker, wat zorgt voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur en het geeft de mogelijkheid tot het produceren van grotere maten lamellen. Wanneer u kiest voor de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland, dan kiest u voor een prachtig duurzaam product waarmee u uw woning in (omgeving) Enschede voorziet van een natuurlijke uitstraling.

“Voor elke bamboescheut die gekapt wordt, worden er twee terug geplant”

duurzaam gekapt bamboe

Montage

De bamboe rolgordijnen worden geleverd met schroefhaken die in een houten kozijn of in een wand gedraaid moeten worden. Vervolgens kunt u de ogen die aan het bovenprofiel van de gordijnen zitten hier aan hangen. U kunt ook kiezen voor een montage zonder schroeven of boren, namelijk met de QuickFit bamboe klemdragers. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar het tabblad ‘QuickFit’.

Snelle bezorging en gratis levering

Wanneer u uw bestelling hebt geplaatst, wilt u uw producten het liefst ook zo snel mogelijk in huis hebben. Om dit te realiseren hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Daarnaast is de levering volledig gratis, ongeacht of u nou in Enschede of elders in het land woont. Ook heeft u bij ons 2 jaar garantie op al onze bamboe rolgordijnen.

Meer informatie

Zou u graag wat meer informatie willen ontvangen over onze bamboe rolgordijnen of onze diensten? Neem in dat geval gerust contact met ons op en wij voorzien u van alle informatie die u nodig hebt.

Contact