Dé specialist op het gebied van bamboe rolgordijnen in Eindhoven en omgeving

Met de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland haalt u de natuur in huis. Deze van bamboescheuten gemaakte rolgordijnen voorzien uw huis in (omgeving) Eindhoven van de tijdloze, authentieke sfeer die u altijd al heeft gewild. Daarnaast zijn de bamboe rolgordijnen duurzaam geproduceerd. Wilt u uw woonruimte voorzien van deze prachtige vorm van raamdecoratie en wilt u tegelijkertijd milieubewust bezig zijn? Bekijk dan hieronder ons assortiment of scrol door naar beneden voor meer informatie.

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn goudbruin

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn bamboe

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn natuur

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn donkerbruin

Vanaf € 19,99

Natuurlijke uitstraling van uw interieur

Wanneer u graag uw interieur voorziet van een natuurlijke sfeer, dan zijn de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland de perfecte oplossing. Niet alleen geeft u uw interieur een natuurlijke uitstraling, u bent tegelijkertijd milieubewust bezig, aangezien de bamboe rolgordijnen duurzaam geproduceerd zijn. Een ander bijkomend voordeel is dat de bamboe rolgordijnen u van de benodigde privacy voorzien. Dat moet toch fijn zijn wanneer u in een drukke stad als Eindhoven woont. Maar hoe gaat die duurzame productie nou eigenlijk in zijn werk?

Duurzame productie

Voor elke bamboescheut die gekapt wordt voor productie van de bamboe rolgordijnen, worden er weer twee terug geplant. Doordat onze bamboe uit volwassen scheuten gesneden wordt, krijgen wij platte i.p.v. ronde lamellen. Hierdoor sluiten de lamellen beter op elkaar aan, wat resulteert in een verhoging van de privacy. Daarnaast zorgt de dikkere bamboe voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur en geeft het de mogelijkheid tot het produceren van grotere maten lamellen. Kortom, veel factoren die bijdragen aan een duurzame productie.

“Voor elke bamboescheut die gekapt wordt, worden er twee terug geplant”

duurzaam gekapt bamboe

Montagemogelijkheden

Voor de montage van de bamboe rolgordijnen zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om dit met of zonder schroeven en boren te doen. Het monteren van de bamboe rolgordijnen is vrij eenvoudig. Hoe dit precies in zijn werk gaat staat vermeld onder het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Levering

Of u nou in Eindhoven, in het zuiden of in het noorden van Nederland woont, wij proberen u altijd zo snel mogelijk onze producten te leveren. Om dit te realiseren hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen voor onze bamboe rolgordijnen en doen wij dit volledig gratis. Daarnaast heeft u bij ons 2 jaar garantie op al onze bamboe rolgordijnen. Een betere service vindt u nergens.

Contact

Heeft u nog vragen aangaande onze bamboe rolgordijnen of een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Contact