De beste bamboe rolgordijnen van Apeldoorn en omstreken

Bent u woonachtig in (omgeving) Apeldoorn en bent u op zoek naar bamboe rolgordijnen voor uw woninginterieur? In dat geval bent u bij Raamdecoland op het juiste adres. Onze prachtige bamboe rolgordijnen voorzien uw interieur van een tijdloze, authentieke sfeer. Daarnaast zijn onze bamboe rolgordijnen duurzaam geproduceerd, waardoor u ook nog eens milieubewust bezig bent wanneer u een van onze producten aanschaft. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment aan bamboe rolgordijnen of scrol verder naar beneden voor meer informatie.

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn goudbruin

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn bamboe

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn natuur

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn donkerbruin

Vanaf € 19,99

Bamboe rolgordijnen voor een natuurlijke sfeer

Met onze duurzaam geproduceerde bamboe rolgordijnen voorziet u uw woninginterieur van een natuurlijke uitstraling. Daarnaast bieden de bamboe rolgordijnen u de benodigde privacy. Woont u in een drukke stad als Apeldoorn en wilt u de natuur in huis halen en genieten van uw privacy? Dan zijn de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland de perfecte oplossing voor u.

Duurzaamheid van bamboe rolgordijnen

Onze bamboe rolgordijnen worden duurzaam geproduceerd. Zo worden er voor elke bamboescheut die gekapt wordt voor de productie van bamboe rolgordijnen er weer twee terug geplant. Daarnaast is onze bamboe dikker, wat zorgt voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur en het geeft de mogelijkheid tot het produceren van grotere maten lamellen. Wanneer u kiest voor de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland, dan kiest u voor een prachtig duurzaam product waarmee u uw woning in (omgeving) Apeldoorn voorziet van een natuurlijke uitstraling.

“Voor elke bamboescheut die gekapt wordt, worden er twee terug geplant”

duurzaam gekapt bamboe

Montagemogelijkheden

Voor de montage van de bamboe rolgordijnen zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om dit met of zonder schroeven en boren te doen. Het monteren van de bamboe rolgordijnen is vrij eenvoudig. Hoe dit precies in zijn werk gaat staat vermeld onder het tabblad ‘Montage’ bij de desbetreffende producten.

Bezorging

Omdat wij u graag zo snel mogelijk onze producten leveren, hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen op onze bamboe rolgordijnen. Daarnaast nemen wij alle leveringskosten voor onze rekening. Voor zowel de levertijd als de leveringskosten geldt dat deze niet afhankelijk zijn van uw woonplaats. Dus of u nou in Apeldoorn of in het noorden of zuiden van het land woont, de levering zal altijd gratis zijn en tussen de 1 tot 5 werkdagen duren. Daarnaast heeft u bij ons 2 jaar garantie op alle bamboe rolgordijnen.

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze bamboe rolgordijnen of een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen al uw vraagstukken zo goed mogelijk te behandelen.

Contact