De mooiste bamboe rolgordijnen in Amersfoort en omgeving

De bamboe rolgordijnen van Raamdecoland zijn de perfecte vorm van raamdecoratie om uw woning te voorzien van een natuurlijke uitstraling. Deze prachtige duurzaam geproduceerde rolgordijnen brengen tevens een tijdloze, authentieke sfeer met zich mee. Dus wilt u uw woninginterieur in (omgeving) Amersfoort voorzien van deze sfeer en tegelijkertijd milieubewust bezig zijn? Neem dan een kijkje in ons assortiment of lees verder op deze pagina voor meer informatie.

Uitverkocht

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn goudbruin

Vanaf € 19,99
Uitverkocht

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn bamboe

Vanaf € 19,99
Uitverkocht

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn natuur

Vanaf € 19,99
Uitverkocht

Bamboe rolgordijnen

Bamboe rolgordijn donkerbruin

Vanaf € 19,99

Natuurlijke uitstraling

Bent u woonachtig in een drukke stad als Amersfoort en wilt u graag de natuur in huis halen? Bekijk dan eens ons assortiment aan bamboe rolgordijnen. Deze prachtige rolgordijnen voorzien uw huis van een natuurlijke uitstraling. Zo woont u misschien midden in de stad, maar geeft uw interieurdesign u toch een natuurrijk gevoel. Daarnaast voorzien de duurzame bamboe rolgordijnen u ook van de benodigde privacy. Maar hoe gaat die duurzame productie van de bamboe rolgordijnen nou eigenlijk precies in zijn werk?

Duurzaam geproduceerd

Onze bamboe rolgordijnen worden duurzaam geproduceerd. Maar hoe gaat dit nou in zijn werk? Ten eerste worden er voor elke bamboescheut die gekapt wordt voor de productie van bamboe rolgordijnen weer twee terug geplant. Daarnaast zorgt onze dikkere bamboe voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur en geeft het de mogelijkheid tot het produceren van grotere maten. Kortom, kiest u voor de bamboe rolgordijnen van Raamdecoland, dan kiest u voor een prachtig duurzaam geproduceerd product.

“Voor elke bamboescheut die gekapt wordt, worden er twee terug geplant”

duurzaam gekapt bamboe

Montage

De bamboe rolgordijnen worden geleverd met schroefhaken die in een houten kozijn of in een wand gedraaid moeten worden. Vervolgens kunt u de ogen die aan het bovenprofiel van de gordijnen zitten hier aan hangen. U kunt ook kiezen voor een montage zonder schroeven of boren, namelijk met de QuickFit bamboe klemdragers. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar het tabblad ‘QuickFit’.

Bezorging

Omdat wij u graag zo snel mogelijk onze producten leveren, hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen op onze bamboe rolgordijnen. Daarnaast nemen wij alle leveringskosten voor onze rekening. Voor zowel de levertijd als de leveringskosten geldt dat deze niet afhankelijk zijn van uw woonplaats. Dus of u nou in Amersfoort of in het noorden of zuiden van het land woont, de levering zal altijd gratis zijn en tussen de 1 tot 5 werkdagen duren. Daarnaast heeft u bij ons 2 jaar garantie op alle bamboe rolgordijnen.

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze bamboe rolgordijnen of een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen al uw vraagstukken zo goed mogelijk te behandelen.

Contact